Filmtips nr7

LCHF Inköpslista

Inköpslista för nybörjare

Skriv ut och ta med till affären:

  • Smör
  • Vispgrädde 40 %
  • Crème fraiche 34 %
  • Ägg
  • Bacon
  • Kött (färs, stek, grytbitar, kotletter, filé m.m.)
  • Fisk (gärna feta sorter som lax och makrill)
  • Ostar (helst riktigt feta)
  • Turkisk yoghurt 10 %
  • Kål (vitkål, blomkål, brysselkål m.m.)
  • Andra ovanjordsgrönsaker
  • Frysta grönsaker (broccoli, wokgrönsaker m.m.)
  • Avokado
  • Oliver
  • Olivolja
  • Nötter
Källa: http://www.kostdoktorn.se/lagkolhydratkost-lchf#kostråd

Wasting light

Klicka in er på Spotify

Endgame

Öppna album i Spotify

Hemmaspaiduschen

Helt tokgalen i Makeup Stores tvål och body scrub med doft av kaffe. Inte känt mig såhär fräsch på länge. Önskar bara jag var lite mindre rastlös och kunde sova för sömnen svider i ögonen.

Topp tre hundtränare

Vet inte ens om jag kan rangordna dem för dem är duktiga och väldigt kunniga på olika sätt.
  • Gerard O'Shea (handler/utställning) helgkurs
  • Thomas Stokke (Klicker/jakt) helgkurs
  • Ceasar Milan (tvprofil)

Handlerkurs 22-23 Juli för Gerard O'shea

Rekommenderar på alla sätt och vis att gå den här kursen! Han tänker logiskt och det är träning som ger en glad hund både i ringen och hemma.
Klicka er in på länken om ni vill läsa mer om honom.
http://www.gerardoshea.com/

Avklippta jeans i den regniga sommarnatten

Musiken virvlar i natten när rödvinsläppar talar

Utgång Henriksberg med skönaste sällskapet. Lägg märke till Karins galet snygga ögonfransar!

Inspireras av

Rebecca&Fiona

Filmtips nr6

Annat vi kom fram till igår på After Worken

Jag är uppenbarligen lättpåverkad, kommer dö av skrumplever, men som tur är, är jag alltid glad.

Denna tysta tystnad mitt i tystnaden

Är galet trött! Kanske inte så smart o dricka två dar i rad mitt i veckan... lugn helg? men va tusan, de är sommar. Haft en väldigt bra vecka vilket kanske inte är så konstigt när jag umgåtts med så många sköna människor som gör dagarna så roliga. Igår fixade Sigge och Karin ihop en After Work i Slottskogen med öl, vin, tilltugg och gött häng. Senare förflyttade vi oss till Cicero efter att jag mött upp Anna och hennes kompis. Börjar bli nya hängstället den senaste tiden, ligger på linné btw. Som sagt är trött, men vill bara spara lite minnen. Nu är jag hemma och ska ha en hellugn hemmakväll o inte göra ett skit. rent ut sagt. Funderar på hemmaspa, spikmatta och tända ljus, och fixa naglarna är en stor prio. Om jag orkar.
Popsång- Bob hund

Oyes she got the moves

Herregud vad jag är rastlös!!! Jag har väntat på den här känslan. Sjukt springsugen. Drog igång ett danspass mitt i natten. Nåt vettigt ska man väl ha för sig. Undrar om jag hinner med street i höst... måste kolla upp det. Måste köra fortsättningen från förra hösten. Åh peppad.

→Kolla upp dans på Fd. Danshuset.

Spellistan från höstens danser
Shegotthemoves

Nattbloggar

Helt seriöst. Blir helt skev på hur folk tänker ibland. Orkar inte. Ska bli så skönt o ut o rida imorn. Finns ingen bättre terapi än de. Vill rida och köpa hem massa färg och slänga ut på en stor vit duk. Måste köpa färg!!! Önskar lite att man hade jobb ändå... Aja det kommer. Ska man leva drömmen får man ha lite tålamod. Längtar lite till hösten. pirret i magen och möta en ny klass. Lära mig något nytt. Utveckla skrivandet. Längtar så himla mycket!!! Journalistdrömmen nådde hela vägen fram tillslut. Äntligen. Det har legat som ett litet frö och bara väntat på att få komma fram. Äntligen säger jag igen. Skriva, måla, projekt. Blir helt lycklig av att tänka på att jag äntligen får vara i Göteborg. Känns så underbart, för de är så underbart här. Sitter hos Emelie som lånat ut sitt hem över helgen. Så underbart att få lite privacy och bara läsa, rida och mysa med kissen och skriva lite. Går tusen tankar i huvet nu. Snurrar snurrar. Blir helt yr. Men är glad. Yr och glad. Får låna hennes bil imorn. Så himla söt. Underbara människa. Hade tur som hittade dig. På ett lika udda sätt jag lär känna många andra människor. Jes, skrivit av mig lite. Gött.

Filmtips nr5

Måste bara...

Slänga in ett inlägg om Pirates of the Carribean- I främmande farvatten. Sjukt bra. Mycket ögongodis. Mycket bra gjord. Jag är lite nördig när det kommer till Pirates. Så klockren kombination med Johnny Depp och Penèlope Cruz. Herregud vilket hett par. Gift er och skaffa vackra barn!!! Den var värd att vänta på och det syns att dem tänkt igenom handlingen och inte bara kokat ihop en film för att suga ut dem sista örena ur den populära filmserien. Hatar sånt, typexempel; Hangover samt Djungel George. Handlingen har verkligen tagit en ny vändning samtidigt som den hänger ihop med de föregående filmerna.

Var lite sent ute med att se den och det var ett rent spontanbesök då jag och Sandra gick runt på stan och mös hela dagen. Båda hade samma tanke. Vi går på bio. JA! och så gjorde vi de. Sjukt mysigt. Och en kanonbra tjugoårspresent från hennes sida. Blev nämligen bjuden på de här biobesöket. Söta människa. punkt.

Nostalgifilm

Minns när man var liten och kröp upp i soffan och skrek precis som filmen utlovat. Nu är det dags för en fyra och självklart ska jag se den hur taskig b-handling det egentligen än är. Om inte så måste den ses för alla bra skådisar. Courteney Cox, David Arquette, Hayden Pannettiere, Emma Roberts. Ja, ni ser ju själva!!!

Sevärt klipp om LCHF

Sockrat filmtips!

Despicable Me

Sommarfärger sommarmusik det är tamigtusan sommar nu

Musik är sånt som kommer och går för mig. Det kan vara en bra låt från den artisten och en bra låt från en annan osv. Å vilken bra låt, jag måste höra mer från artisten... och så låter resten av plattan exakt likadant. Iallafall ligger o myser i mitt precis nystädade rum och lyssnar på Skillet och Three Days Grace. Artister som går att lyssna på för att dem gör bra musik nästan helt rakt igenom iallafall. Har halvtråkigt och ska snart kolla på film, göra lite kaffe och försöka friskna till. Är skönt o gå runt o pyssla lite hemma. Kan vara riktigt mysigt ibland. Blev lite hyper av min choklad och chips frukost.
Tips! Spana in tjuvlyssnat.se

Okej då. rätt så bra har jag det ändå

Projektet har sina ups ands downs precis som alla projekt och igår hade vi en riktig UP dag. Kan bero på att vi är på UPP! Som sagt, bitar börjar falla på plats och de känns jäkligt skönt. Är egentligen inte så lång tid kvar nu. Knappt en månad kort och gott.

Ja jag tycker synd om mig själv just nu

Okej. Jag tar tillbaka de där med att jag förtjänar att ha ont i halsen... de här suger. Ligger hemma i min säng för första gången på länge och här ska jag förbli kvar. Inte nog med det så är det den tiden på månaden och jag tycker jävligt synd om mig själv just nu. punkt.

Livetsförklaringpålycka

Hur beskriver. Vad säger man. Hur ska jag förklara. Hur... Jag... har faktiskt inga ord. Trodde nog aldrig jag skulle känna så här. Någonsin. Inte såhär. Inte att det är så här... perfekt. Så himla bra ord. Perfekt. Sitter här med kaffe och har sovit så underbart. Har ont i halsen så jag tror jag smäller av, men det gör mig inget. Absolut ingenting just nu. Förtjänar de nästan för allt annat är så bra.

Filmtips nr4

Filmtips nr3

Kaffet var slut och sen gick de utför

Ush vilken morgon, har sånna i-landsproblem så jag blir knäpp på mig själv. Klagar för ingenting egentligen och borde vara sjukt glad, ändå ringde jag fullständigt upprörd och gapade på stackars Caroline som precis vaknat om hur allt strulat till sig som vanligt. Värt ett. Ha.ha. Stackars henne. men nu har det löst sig, Sussie blir min kavaljer till konserten. Längtar igen, till kvällen.

Antingen händer inget eller så händer allt på en gång

Helt plötsligt kan någonting som inte funnits kännas så tomt. Fick de där slaget i magen idag jag pratade om tidigare och landade på fötterna. Tror jag behövde det för det känns som jag mest flyger omkring just nu utan någon egentligen koll på vad som händer. Rotar runt inne i huvudet och försöker förstå och strukturera upp, men är så glad att det är svårt. Jag ska sluta babbla så mycket. Det heter inte peppar peppar ta i trä för inte. Händer mycket på en gång och hinner inte riktigt med. Vet inte vad som händer, men det känns bra på sitt sätt. Mår bra. Bättre än på mycket länge. Tror jag börjar få ihop några pusselbitar som legat gömda på okända platser. Slängde bitar som inte passade och har äntligen börjat bygga ihop en bild av dem nya bitarna som passar så mycket bättre med mina egna, tidigare. En fin bild. En glad lycklig bild som ler. Sommarvärmen ler och säger ha de bra nu. Du förtjänar de. Jag tackar och ler tillbaka. Efter storm kommer solsken, säger man inte så. Haft en bra dag så nu säger jag Godnatt från mig.

Jag förstorar upp

Jag ser världen
uppifrån
och ner
Granskar den noga
genom ett trasigt förstoringsglas
ser lite skevt
men tycker om
dem förtrollande färgerna
som sprider sig genom luften
som dansar på
betongen
och dem gråa asfaltsvägarna
ler lite lagom
torkar blodet från min fötter
från en trasig glasskärva som fallit ner
och rispat mina sargade fötter
som vandrat heta dagar och kalla nätter
som sörgt i blindo
efter en hel väg
där gräset är mjukt och
smeker mina ben
kittlar mig
och fjärilar som flyger
kärleksfullt i en dans
som aldrig tar slut

men livet är inte så vackert
tonerna tar slut
fjärilarna dör i vinden
och blodet rinner nedför mina kinder
du slog hårt
och kriget bröt ner mig
kriget som du vann

Jag förstorar upp
dramatiserar
regisserar
planerar och derrigerar
vill att det ska vara på mitt sätt
att
fan.
nånting kan väll vara komplett
och inte sluta som en röra
en misslyckad omelett

Det är svårt att leka sherlock holmes
utan ledtrådar
utan spår att följa
Lägger ihop bitar som inte finns
och bygger upp en egen verklighet
som kallas drömmen
Drömmen om en vacker värld

Pausar och lyssnarinlivet

Lyssnarinlivet playlist Spotify

KaptenRödgångertvå

Alltså videon är ju ett riktigt hemmabygge. Haha. Illa. Men låten är grymt bra och kommer lyssnas sönder inom kort. Sket i allt nu och köpte den där biljetten. Vill så gärna se honom ändå. Plus att Ellinor kommer från Stockholm vilket gör mig ännu gladare. Sen ska jag och Mia supa till i Slottsskogen på Lördag så kommer bli en kanonhelg. Velat lite hit och dit för allt ska som vanligt alltid krocka. Eller så ligger man hemma uttråkad för att det inte händer något. Men men. Sommarvärme i alla hörn och vrår gör mig så lycklig. Går och väntar på en stor fet smäll för jag undrar om det är tillåtet att bara få vara glad.

Coachella fashionmood

Jag är väl lite efter min tids alla datanördar

Men blev supernöjd idag när jag hittade att man kan byta skal för Windows media player! Mer stil i datorn!

Två minuter In Rio

Dagens viktigaste konversation

Jag: Morfar! Har vi någon flugsmälla?
Morfar: Nej, vi har inte haft flugor här på åratal... men de är ju bra att du tar hand om dem som kom nu.
Vad är det med mig och flugor! Sluta dras till mig!!!

Bäst pics Rio

Uppe i hundraapplåder på Poeter.se de kan va värt en applåd

Som ett barn i en godisbutik


Träning och Hälsa

Hur kan man inTe älska Wulfmorgenthaler... jäkligt bra fråga du!
Favorit i repris

Älskar ju mina naglar galet mycket då Kärlek till sommarfärgen turkos

Minilack 25:-/st Dependskit as always!

Cubuslycka och ny klocka och snygga Bik Bok armband

NöjD. Rea på Jetset klockorna. Finally. Blev en vit efter mycket velande i beslutet att välja en röd. Vit... mycket snyggare tycker jag nu så är galet nöjd. från 495:- ner till 300:- BikBok armband 19:-/st. Älskar stora armband helt min grej!

Det är då man vet att ens vänner känner en

Första dikten redan nerkladdad, men kuben vettefan om ja nånsin kommer lösa... Så himla glad för alla presenter och det trevliga sällskapet!  För övrigt somnade jag sju på morronen efter. Däckad hemma hos Emelie. (som vanligt;)

Hela Ullevi tystnade när jag ställde mig upp! Men de var ju tur att de inte va så många där...

Filmtips nr2

Utdrag ur Flickvännen av Karolina Ramqvist

"Jag har läst att det kallas för drottningsyndromet. Det är en teori som utgår fran att alla kvinnor undermedvetet alltid konkurrerar med varandra och att kvinnor som blir kära i män som misshandlat och våldtagit andra kvinnor tänder på dem just därför, för att de får vara den överlevande, det vill säga den ändå kvinnan i världen som mördaren aldrig skulle göra illa. Hon är en drottning medan alla andra kvinnor är horor som typ förtjänar att bli våldtagna och lemlästade och dumpade i sopsäckar i en sjö."

Nonalcohol lyckorus!!!

Igår fyllde jag 20år. Jag har väntat på den dagen så länge och det blev helt perfekt. Jag skulle inte byta ut den mot något. Älskar mina klass/arbets kollegor så otroligt mycket. Ni är helt underbara och vi kommer göra det här boendet grymt. Det har något speciellt. Det har kärlek och hjärta. Vi har motivation och inspiration från alla branschpeople och jag tror verkligen på oss. Ligger och myser i sängen och laddar för dagen med en kopp kaffe. Ikväll gäller de. Iron Maiden på Ullevi me goa människor! Imorn fortsätter festen hemma hos mig måste bara bakis o eländig dra mig till affären (för antar att de kommer sluta så).

Fredagssnack enligt LCHF anda

Guacemole på enkelt vis på mitt sätt
Inköpslista
Guacemole
  • Mosa ihop advocado (ca 3st)
  • Klicka i turkisk yoghurt
  • Pressa i vitlök
  • Smaksätt med Chili Explosion
  • Salta och peppra
RSS 2.0