Är det lov!

Idag var absolut sista föreställningen av "Dom", äntligen, så glad att det är över nu. Nu ska vi ha Claes- Willhelm igen och förbereda för att berätta sagor för barn från Drottning Silvias barnsjukhus på Tjolöholmsslott. Något jag verkligen ser fram emot.
Nästa vecka är det påsklov, Jippi, tänker många, Hjälp!! blev min reaktion. Nästa vecka, jag som trodde jag hade en vecka till på mig att skriva uppsatsen. Men inte då, den ska vara klar på torsdag och jag har knappt börjat. Jag bestämde mig idag exakt vad jag ska skriva om och det får bli Josef Mengele "Dödsängeln" som gjorde expriment på barn under andra världskriget.

Snart ska jag till stallet med Siv, Jag, Emelie och Siv ska ut o rida en sväng, var ett bra tag sen nu. Har varit sjuk och haft mycket i skolan. Ska bli rätt skönt med lov ändå. Tråkigt bara att jag kanske inte får träffa min älskling på jättelänge. Nu till helgen har jag bestämt att jag måste vara hemma och pyssla om Myskur. Till veckan jobbar han ch till helgen ska han bort. Snyft, får försöka åka ner nästa vecka i allafall, vi har ju kvällarna tillsammans i allafall och Madde kanske är hemma nån dag så ja kan hälsa på henne.

Tiden promenerar i samma takt medan jag står stilla

Tomhet

Det känns som alla drömmar flugit iväg

Hej! Det var ett tag sen...

Jag har inte orkat skriva på ett tag, har haft väldigt mycket att göra nu när vi har haft föreställningar. Äntligen är det över. Jag har varit sjuk en vecka också, i en rejäl influensa, feber, snuva, ont i halsen, hosta, näsblod, you name it. Det har inte varit något vidare, men nu är jag på bätringvägen igen. Och Mimmie har fixat till min Blogg, vad tycker ni, söt va♥ riktigt rosa och vårig.

Det har hänt mycket ett tag, roliga och tråkiga saker.
Anders har varit här mycket i allafall och det har varit ett stort plus, han tog hand om mig när jag låg i feber. Nu har han fått jobb igen också!! I Karlstad, fel stad, jag hade ju hoppats på Göteborg, men ett stort Grattis till min Älskling♥ SÅ himla härligt, även om jag tycker det har varit bra att få ha honom här lite längre när han varit här.

9 månader i paradiset


9 helt underbara månader
Jag fattar inte, tiden går så himla fort
Jag kan inte förstå att jag haft sån tur
Att jag träffade min drömprins
Jag älskar verkligen min Anders mest av allt
Jag är trygg med dig
Jag kan säga allt till dig, verkligen allt
Du tycker om mig som jag är,
precis som jag älskar dig som du är

Dagens skämt


Jag va hos Emelie idag efter skolan o käka taccos, mums, men nu är jag proppmätt, sparade mig hela dan för de där, för att vara riktigt hungrig. När vi satt där o prata i allafall, så kom ett gammalt minne upp i Bobbys huve.

Han och en till hade käkat frukost hos Emelie en morgon när hon bodde nere hos föräldrarna, Emelie hade gjort äggröra blandannat och efter en stund så frågar hon " Kan du äta de där förresten? Ja menar, är inte du allergisk mot skaldjur?" Någon som fattar de dumma i vad som sagts? ;) Hehe, tyckte de va lite blondt sagt.

Se upp på vägen, här kommer jag

På tal om körkort, mitt mål är att ta mitt innan jag blir 19 i allafall och nu är jag ett steg närmare! Mitt körkortstillstånd kom idag, så nu är de bara ut o köra me mamma, så passa er därute på vägarna, nöff, nöff.

Så länge vi båda andas


Nu har jag den, fjärde och sista delen om Bella och Edward.
Och jag bara längtar efter at börja läsa den, men nu är de läxa och teater som är första proritet.

Förvirrade vår


Vårtecken igår, Snö idag, de märks att de är vår... Vintern har svårt att släppa taget.
Och jag är hemma idag igen, inge kul nu när vi verkligen måste träna, träna, träna,
Men jag lovar, jag mår inte bra och vill inte smitta er, imorn kommer jag i vilket fall.

Välkomna!


Snodde Bilden från Melissas Bilddagbok, men allvarligt, de är verkligen dags snart och de behöver raggas publik till dessa föreställningar.
Jag och Jonna spelar 25/3 och 27/3
Caroline och Sara 18/3 och 19/3
Boka kan ni göra till mig!
Skriv i kommentar namn och vilket datum ni vill komma.

Bara tuta och köra nu då


Emelie klarade teorin igår och fick därmed sitt körkort, härligt tjejen och ett stort Grattis!!
Ingen fick veta något den här gången, men ja misstänkte de lite när hon sa, att de hon skulle göra innan hon hämtade mig, var hemligt. Och visst hade jag rätt!!
Dem kom vid tre-fyra och så åkte vi ut och red, de var härligt soligt väder och ljust trots att de började bli kväll. Sen kom Hov-Hanna och verkade Luvans hovar, och provade boots på Falcon, så nu har han samma som Myskur och jag började frysa, mina tår kändes som isbitar. Så efter att ha tagit hand hästarna gick vi in och käkade panpizza (första panpizzan m. kött, sen jag började äta kött igen) och titta på 2 1/2 men.
Mamma hämtade mig vid åtta, viå  åkte till Ica i Angered och handlade lite och sen var det bara hem och plugga.

Linser beställda


Äntligen beställt linser!
Valde mellan dessa, men de fick bli Colorblends Brown (Längst till vänster), de passar bäst till rollen, även om Colorblends Honey, var sjukt fina.
Gjorde de igårkväll så hoppas dem kommer snart, bara de är här innan nästa vecka, Tisdag så är de lugnt. Då är förtsa föreställningen med "Dem". Det är jag och Jonna som spelar första omgången, Genrepet!! Läängtar!!  

Klantigt Lina


Första vårtecknet utanför vår dörr =D Våren är verklilgen påväg på allvar nu!!

Jag är en sån klant, jag halkade i lera när jag gick hem från skola.
Hela min rumpa, jacka och väska blev helt blött, lerigt o äckligt. Så jag fick gå och se ut som en femåring som lekt i leran hela vägen hem. Jag försökte knyta över en tröja, tappert försök i allafall.
De var skönt o gå i vilket fall, de är riktigt fint vårväder ute nu.
Ikväll, vif fem ska Emelie hämta upp mig så ska vi ut o rida en sväng. De ska bli himla mysigt, lite sent, men då hinner ja plugga innan, matte och engelska. De är mycket roligare o rida med nån så väntar hellre.

Hoppas ni haft en bra morron, min har varit helt okej.
Korta skoldagar är bra dagar som sagt.

Shut up and let me go


Älskar den här låten, den har verkligen fastnat!!
Och dem här två tjejerna gjorde en sjukt skön video till den.

De riktiga bandet är The Ting Tings och dem är grymma! 
Lyssna!!
Shut up and let me go
That´s not my name
Be the one

Musik!


Miley Cirus- 7 Things I hate about you

Vanessa Hudgens- Say Okey
Tänk att ha deras liv, sitter och fördriver tiden, längtar till sommaren.

Lyssna!


Den här lilla tjejen är 6 år, hon kom 2:a i Britains got talent ett år.
Connie Talbot

Tisdag

Åh, det är dagisbesök idag och jag har jätteont i halsen, så kommer antagligen inte kunna gå, sitter och funderar fram och tillbaka. Det är premiär nästa vecka som sagt, och jag får inte bli mer sjuk till dess. Längtar så tills den är över. Det börjar kännas långdraget och segt nu. 
Jag får krya på mig och hoppas på en morgondag i skolan. 

Måndag


Sitter och söker jobb på ams och det finns lite att välja på för en gång skull.
Ush, jag har börjat bli förkyld, och de är Anders som har smittat mig, eller/och Madde som visst har legat i feber igår och idag. Hoppas inte de är samma!
Jag har ont i halsen och känner mig hängig, imorse gick ja till skolan, och ja fick stanna till vid apoteket för att köpa halstabletter innan jag kunde gå vidare. Jag var jättetrött hela promenaden och snuvig, så väl framme ringde ja upp Kexan som inte heller tyckte att ja såg alltför pigg ut, så ja fick gå hem och kurera. 
Ska till dagis imorn igen och snart är det dags för preimären så jag måste hålla mig frisk nu. 

Söndag 8 mars

Älsklings födelsedag!♥
Vi började morron med en dush, frukost och presentöppning. =)
Vid två började det komma gäster och det blev bullar, tårta och kaffe.

Stoffe, Gickas man.

Bullar bakade av Annelie                     Gicka och bebismagen!! Snart dags!

Glutenfri tårta! känns som man bara ätit hela morron... ojojoj

När resten av folket kom som skulle gratta Anders var vi tvungna o åka till bussen i K.hamn. 
De va snöstorm ute, årets första snöstorm för mig! inte helt fel. 
Bussen skulle gå 17.10 och vara framme 16.45 i Karlstad, där ja skulle gå till tågstation för de ligger en bit ifrån varandra. Jag skulle alltså bara ha 13 min på mig då, så om bussen blev sen skulle jag aldrig hinna. Bussen blev sen... och Anders fick skjutsa mig. Och en tjej till som stog och vänta, vi var riktigt stressade och trafiken gick långstamt fram på grund av vädret, men vi hann, 3 min in tåget skulle gå var vi framme. 
På tåget träffade jag en jättetrevlig kvinna (63år) och vi satt och prata om allt möjligt, hon var kristen och då kände jag vad mycket jag saknar kyrkan, kristet folk är alltid lika trevliga, jag har alltid haft roligt i kyrkan, så hon fick min mejladress. 
Väl framme hämtade mamma mig på centralen, hemma prata ja lite me Anders innan ja somna. 

Lördag 7 Mars

Alltför lugn morgon kan man säga,
Jag och älskling vaknade nån gång, käka frukost, tittade på Patrick 1,5
och sen var de stress, Madde ringde, två skulle vi iväg
Vi hade planerat en lite överaskning för älskling som fyller år imorn och dem skulle plocka upp oss 14.00 så vi kunde dra iväg. Jag försökte lite diskret hela morgon att få honom påklädd, men inget gick så i sista sekund stressa ja på honom som tusan, Han skulle raka sig, dusha, klä sig, borsta tändera, jag bara, Skit i de klä dig!!! skynda dig!!!" Han var heöt oförstående och bara, men jag måste, ska bara.... ja stressade runt som en galen höna och tillslut kom vi iväg. En kvart tog de för honom, och han hann med allt, imponerad!
Vi skulle iväg på Hockey, Färjestad- Brynäs, kvartsfinal 2 och Madde och Erik (som hejjar på Brynäs) offrade sig för Anders skulle och stod i Färjestaklacken. Matchen slutade 2-1 till Färjesta, men lagen låg lika bra länge till Färjestad gjorde sitt andra mål i tredje perioden.


Färjesta klädda!

Väntar på att matchen ska börja

Även om Madde står på trappsteget över så är Erik längre än henne, Lägg märke till att han alltid blundar på varenda bild.
Efter matchen gick vi o käka på en mongolisk restaurang, Vi tog Buffé där man fick äta så mycke man ville, man plockade på sig råvaror som dem sen stekte mitt framför ögonen på en. De var ett jättemysigt ställe. Mätta och belåtna, åkte vi hem till Madde och Erik och såg på gamla filmer som jag och Madde gjort när vi var små, och som jag skämdes, Haha, vi drack lite öl och såg en skräckfilm "28 dagar" på tv:n. Runt tre,fyra fick vi skjuts hem av Henke i en bil med två säten fem människor, Tre pers i ett säte, mina ben låg ihopknycklade vid framrutan. himla mysigt de. Hemma igen stog vi å prata lite skit o sen gick vi in och mös och pratade om allt möjligt.
Trevlig dag!! =D

Fredag 6 Mars


Grattis Jonna 18 år!! Äntligen kan du köpa ditt eget snus!

Tårta från Jerkers

En del av klassen
Kevin, Jonna, Jenny, Erik ,Caroline, Ashkan syns i bakgrunden

Pamela, vår teaterlärare

Åpen, Kevin ser lite, ja hmm, han vill också ha tårta i varje fall!!

Vaknade
frukost,
packa

Skolan
Ojoj, vilken morgon, på Bg-mötet sa Caroline "De är krismöte 11.30 i uppehållsrummet, de är jätteviktigt att alla kommer" Fan, ränkte vi, vem har hoppat av, blivit dödligt sjuk, måste vi ställa in nu "Dom" nu, den dömda pjäsen, men så illa var de inte, så illa var de verkligen inte!! De var nämligen två flickor i klassen som fyllde år idag och Pamela ville överska med tårta! Sen var de teater, och Sanaz, som hoppat in kom inte, hon som måste öva mest,
Eftermiddan
Efter skolan knallade jag runt med några klasskamrater till på Angeredcentrum och sen drog vi in till stan, jag till centralen där jag skulle ta tåget 17.08. Resan gick bra, pappa hämtade mig i K.hamn och sen skjutsade han mig till älskling i Nykroppa, som var riktigt hungrig, så ja fick slänga in väskorna, säga hejdå till pappa och så hoppa vi in i bilen o hämta pizza. De var en mysig kväll, jag hade (lejat pappa) köpt tio rosor till älskling.
De var en bra dag =)

Dröm och verklighet


Gravid kvinna på Jonnas bräda, våras, minns...
Drömde att jag var med barn inatt, att ja glömde bort de, söp mig stenfull och sen kom på i nyktert tillstånd, just de, Ja är med barn, fick jättedåligt samvete och blev livrädd att barnet skulle bli missbildat på grund av de, knäpp och jobbig dröm :S

Dagen
Siv hängde med till stallet och vi red ut på en tur alla tre, jag Siv och Emelie, lite skog och lite grus och Myskur töltade toppenbra idag, fy va stolt jag blir. Siv visade vad hon shoppat på HorseShow mässan också (har inte hunnit se henne sen dess) En hovkrats och en manborste (gröna, supersnygga) och en present till mig och Myskur!! Hon hade köpt en longeringjord som var i superkvalité, himla bra material, de va rea på den, så hon slog till. Tack till Siv! blev jätteglad.
Innan stallet idag var jag till stan och köpte tågbiljetter (210kr den här gången, åker ända till K.hamn) och lite annat smått o gått.
Efter stallet var de bara o sätta sig o plugga till provet imorn, fy bubblan. + engelsk läxa...

Idag, som sagt


De blev en lång håltimma idag efter dagiset, så vi gick hem till Sussie igen och kollade på en inspelning av melodifestivalen från helgen. Min favorit blev Emilie med "You´re my World". Två andra som var helt okej var Marie Sernholt och Alcazar. Caroline von Ugglas låt "Snälla snälla" var ett riktigt skräckexemplar och den gick vidare :S

Dagisbesöket gick strålande, ungarna var helt underbara och vi höll tidsramen precis!
Längtar till nästa Tisdagm då ska ja sova hos Sussie igen också.

Puss, ska plugga och ringa Madde snart

Gomorron i Olofstorp

Jag kom fram till Sussie tillslut, så ja har sovit här inatt och drömt mardrömmar om Lejonkungen som ny version, skitläskigt, hela kroppen hade en jättekonstig känsla när ja vakna.
Annars har de varit en bra morron, dushat, ätit frukost pch snart ska vi promenare ner till dagiset.

Ha en bra dag!

Puss

Så kan de gå

De va grymt skönt att komma fram i fredas och bara mysa med Anders hela kvällen. 
På Lördan baka vi extremrulltårta som blev något fet i omkrets. Vi gjorde en supergod fyllning som jag och Jonna uppfunnit, Vaniljvisp med riven choklad i. Smakar som GB´s vaniljglass med chokladkross. Vi tog en promenad också i det fina soliga vinterlandskapet, det är typ 2 dm med snö däruppe. Här är det sorgligt nog regn idag. 
På kvällen var det miniparty hos Madde, de va Madde, Erik, Peter (Maddes bror, barndomskompis och fd. klasskamrat) som var där när vi kom, sen kom Mimmi, Jannie, Mia, Q och en massa andra folk. Bla. lite Storforsare... 
Kvällen var sådär, de va kul, men allt blev så kaos, gamla grejjer kom upp som skulle va glömt. 

De kan hända flera saker när en människa fäller en "taskig" kommentar. 
1.  Skämta om de
2. säga en taskig kommentar tillbaka
3. Börja bråka om de
4. Bli upprörd
5. Skita i de o gå därifrån

Jag råkade bli upprörs, pga. att det var Den! personen som sa de. 
De i sig var inte så farligt, men sen kom andra jobbiga grejjer upp, saker som jag vill glömma.
Fan, var så onödigt, och mitt dåliga humör satt i sig en hel dag efter. 
Hoppas nästa helg blir bättre.
Älskling fyller år då <3

Anne och Håkan (Anders syster) kom och hälsade på, på Lördan, och ja fick åka me dem till tåget i Karlsta sen.
RSS 2.0