Julmys i mellandagarna

Julmyser och har de så himla bra hemma hos mitt hjärta. Strökollar på filmer och ligger i matkoma efter min mästerkock varit i farten och gjort amerikanska pannkakor! Varit en fin jul med älskling och hemma. Fått fina julklappar, god mat och varit med dem jag älskar mest. Hoppas ni alla haft en bra jul. Kramar

Nu flyger jag snart i luften

Tredje gången jag besöker vackra Frankrike tredje gången gillt får jag äntligen besöka Paris! En helt underbar känsla sprider sig hela min kropp nu! Så galet glad

Ibland står dem där och liksom stannar upp farten för en minut

Det här med poliser. Det är sjukt obehagligt när dem gömmer sig i vägkanterna. Rabblar som ett mantra. Jag har inte drucikt. Jag har inte druckit. För nej jag har inte druckit för jag kör bil. Ändå undrar jag nervöst så de skakar i kroppen när jag blåser om det ska ge utslag. Och körkortet är med. Det är alltid med. Men nu låg de inte i fickan och jag famlar överallt för att hitta de. Såklart va de med. Och det är giltigt. För Ja, jag har körkort. Ush va läskiga dem kan vara. Trevliga. visst. Men känner mig plötsligt väldigt liten när jag sitter i den stora bilen och undrar om jag egentligen får ha körkort. Jag var ju nyss tolv år och oroade mig för högstadiet som väntade och inte ens moppekörkort fanns på menyn (inte för att jag tagit något, men ändå). Och nu väntar ett nytt år. Och jag blir ännu äldre. Och vad har jag gjort hittills. Har jag över huvudtaget gjort något vettigt. Och hur blev de nu i år då? Blev det som jag tänkte mig? Helt ärligt hade jag inga förväntningar på detta år. Kände mig mest vilsen där i början. Men de gick ju bra. Körkortet är äntligen avklarat och jag har äntligen varit i London och jag har äntligen hittat någonstans i min karriär och jag har äntligen fått lite grepp om mitt liv. Har väl egentligen inga märkvärdiga förväntningar på nästa år heller. Men. Jag tror de löser sig.

Snart flyger jag iväg

Nu börjar de bli dags att räkna ner. Räkna ner dagarna av höstterminens sista skolvecka. Räkna ner dagarna inför Julafton. Räkna ner dagarna inför ett nytt år. och räkna ner dagarna inför Parisresan. Snart flyger jag iväg på nya äventyr.

Vill sudda ut varje ord tills det bara blir ett vitt tomrum kvar

Ibland liksom brister de och jag orkade verkligen inte. Texten är så dålig att tårarna brinner bakom ögonen och vill sudda varje ord som skrivits på det äckliga pappret. Måste andas. Radioreportaget var dåligt, men de här var bara värdelöst. Måste andas. Se texten med andra ögon. Måste andas och börja om.

Frostmorgon

Kyla. Frost. Minusgrader. Halka och dåliga skor. En buss som om och om igen får backa för att få fart upp och ut från hållplatsen. De kanske blir en vit fluffig jul ändå.

RSS 2.0