I'm keping the key to your heart, I'm keping it in safety next to mine


Klishé eller modigt


I lördags var min sista kväll som volontär och jag känner mig tacksam för att ha fått träffa så fina människor som uppskattar konsten så mycket. "Follow yours dream" sa hon. Den gamla damen som bröt på amerikanska. Det hade hon gjort, följt sina drömmar som författare."Follow your dreams and you wont regret it". Men vad är min dröm. Min dröm har varit eller är livet som skådespelare, min dröm är att stå på en scen och vara med när teater skapas. Jag tror det i allafall. För vem vet. Jag kan ha helt fel. Det är drömmar. Och det är inte alltid lätt att se en dröms alla gömmor.

En vecka kvar till nästa lördag

Och vad händer nästa Lördag då? Jo det är 4 september och för alla vänner i Värmland så är det den årliga Filipstadsmarken. Medan jag kommer sitta på ett flyg påväg till Alanya med tre av mina goa vänner. Sola, bada, shoppa och festa en hel vecka i den stekheta solen. L.l.l.l.äääängtar!

Just sitter jag i köket och lagar lite mat efter träningen. Jag kan träna utan att de gör ont i foten igen. Grymt skönt, ska nog inte ta i alltför mycket, men det är skönt att kunna springa igen.

Konsten att öppna en vinflaska


 Tyvärr lyckades det inte och vi blev tvungna att garva ut korken

Storstadsscouter






Ett korkat vin

Det är inte lätt det där... Du vet...



Livet


Mitt favorit Läppglans från makeup store, innehåller Aloevera och läpparna blir snygga o mjuka vardag som fest. Och det kladdar inte eller torkar ut läpparna som många läppglans gör.
Mamma ringer!

Sos* party




Nu sticker dem Asmita till Stockholm och Anna till Sidney...

Kärleken är inte blind Den är efterbliven



/Charlie Harper 2 1/2 men

Love me tender

Äntligen! Jag har ägnat förmiddan åt att installera vår nya trådlösa router från telia och jag kan numer sitta med internet var jag vill i huset. F-secure funkar som det ska nu också. 

Igår var det kallt och blåsigt med en smula sol på kvällen och jag satt i både mössa och höstjacka och höll trots de på o frysa halvt ihjäl. Det är så mysiga människor man träffar under såna här evenemang. Fina kulturmänniskor som har hjärtat på rätt ställe. Den sista  besökaren såg hur mycket jag frös och erbjöd sig att låna ut sin tröja under föreställningen och jag fick en kram som tack för att jag ställer upp som volontär.
Jag kan varmt rekomdera att se IRAA i framtiden. Duon är mycket värd att se. Se också Love me tender part I under Dans och teaterfestivalen. Det är en besökare per föreställning, en mycket fin, märklig föreställning. 


 






































kallt.


Jag måste så gott som gå om åtta minuter eftersom jag ska jobba på Dans och teaterfestivalen idag igen. Jag orkar egentligen inte riktigt och känner inte för att stå ute i det här tråkiga vädret i flera timmar. Min bok har kommit från Sapfo till Strindberg sjuhundratrettonspänn bara poff borta på grund av en bok, en tegelsten gjord av papper.  Fem minuter, okej jag måste verkligen gå snart. segt. Det blåser verkligenhär vid västkusten idag. Det är kallt och jag ska ha mössa idag.

Mellandagsreapriser nu? Tomten har fått Solsting!

Var iväg och köpte en GPS på beställning av Anders och möttes av julmusik, julgran, tomteluvor, glögg och pepparkakor i butiken. Nu har dem väll ändå fått solsting tänkte både jag och mamma som vill ha mer sommar. Fick de förklarat för mig sen. Dem har humor i allafall!

70" Fick förklarat av Mm (markus från Mup i paralellklassen) som visst börjat jobba där nu att de bara finns i visnings ex  för att visa va dyr en tv kan vara. Inte ens företag köper dem där dyrisarna.

Jag älskar mitt photoscape


Nya skjortan från Gina och nitarmband från... om de va veckorevyn




Nu... är... jag...

KLAR

Det har nog aldrig varit så rent i det här rummet som nu (är tillbaka i Göteborg). Ni kanske kan föreställa er vad stökigt det måste ha varit om jag säger att jag började imorse och var klar för ca en timma sen (runt fyra). (Pappersinsättningen tog iof en hel del tid). Förutom de jag skrev nedanför har jag tvättat golvet och gått igenom ännu mer papper.

Nu spelar M.I.A. på spotify och jag dricker even more kaffe.

Höstens basic; röda converse, röd palestinasjal och röda naglar á Mavala Color Paris
Röd, mörklila och färgfärgfärg vill jag ha för att glömma höstmörkret som närmar sig. Ljust beige/rosa romantiskt är också en favorit som jag vill se på kläderna. 







en två tre koppar kaffe nu börjar dagen


Det är som att städa efter en gris. grisen Lina. Men nu börjar de se bra ut. En massa kläder har åkt i tvätten och upp på galgar. jag har fått ordning på alla viktiga papper i en numrerad pärm. slängt en hel hög med massa gamla skolpapper (gymnasie som jag aldrig mer kommer behöva). bytt lakan. Jag ska dammsuga innan den här dagen är över och damma!

Strul med mitt virusprogram! Jag fattar inte mitt F-secure uppdaterar inte och Telia support var inte till nån vidare hjälp. Ring premium och betala 19kr/min glöm det! Då ringer jag hellre Nicke och ber snällt om lite hjälp.

Nu har jag registrerat mig till kursen i höst så nu är det är bara att börja plugga på


Make me wanne die; stilkoll

Den här tjejen har skön stil och är begåvad ut i fingerspetsarna.
Artist har ni hört The Pretty Reckless ↓Inte lyssna här då↓



Skådespelerska Hallå GOSSIP GIRL missa inte de nya avsnitten i höst på kanal5

Modell, stilikon, utseendet

Varje gång jag ser dig kan jag inte låta bli att le




En måndag utan planer

Och jag har städat... ovanligt för att vara mig kanske, men så är de. Dammsugit hela lägenheten om du läser de här Anders. och diskat... och ja, plockat lite bara.

Solen i skogen en regnig dag

Förra veckan när det ringde på telefonen var det pappa som slagit mitt nummer. Han undrade om jag ville med och plocka svamp och svamp blev det både till kvällsmat/middag, frukost, middag hos Anders och så det räcker ett bra tag framöver. Det är mysigt att gå runt i skogen, all vardagsstress och förvirrade tankar fösvinner och jag känner mig så levande och lugn. Varje gång kantarellerna lyser upp marken lyser jag också upp och blir som ett litet barn. Dagen efter svampplockningen (jag sov kvar hos pappa) så åkte vi in till stan och jag fick fria tyglar att shoppa loss inför hösten. Skor, underkläder, nattlinne (inför alanya), en snyggsnygg skjorta, ett linne/tunika/klänning,jeanstights, röda converse, myskläder och skoputs till mina slitna Reebook. Ni kanske ser skillnaden längre ner (fråga efter skoputs till vita "sport" skor/sneakers på en vanlig skoaffär). Det har varit en bra helg. Mysigt att vara hos den person som jag trivs allra bäst med. Vi besökte IKEA och städade (eller ja Anders) städade i hallen (medan jag rensade och förvällde svamp). Så nu har jag en egen garderob att fylla med kläder nu när jag kommer vara här i Karlstad lite mer.



Winnerbäck 2010


Sandgrund, Karlstad
Artister
Love Antell
Dundertåget
Sophie Zelmani
Laleh
Lars Winnerbäck


De funkar

Bilder från Maddes 21års part i Storfors

Blev ett lite litet bildspel men de funkar! Härligt! För att fixa de här kan ni ladda ner Photoscape helt gratis och ett superbra alternativ eller komplement till photoshop. Jag kmr nog ha bägge på min dator framöver.

Kurslitteratur


Här är lite att läsa inför kursstarten. Inte sträckläsa från pärm till pärm men några kapitel ur varje bok. Boken längst ner Från Sapfo till Strindberg är en riktig tegelsten och väger ca 2,2kg. Nr jag inte kunde springa, cyklade jag istället. Nu kan jag varken cykla eller springa pågrundav foten så nu blir det simträning. Vad blir nästa? Rullstol?

                                                                                                                                          

Låt musiken sköta resten


Efter att jag dygnat när jag jobbade på Way Out West på grund av tåget jag skulle med som jag sov tre knövliga timmar på för att festa och fira Madde på kvällen så sov jag runt sådär 15h dagen efter... Sömn är otroligt viktigt för mig och 8h timmar är precis lagom. 7h lite för lite 9h för mycket.

 
Ska bli ett bildspel måste bara klura ut hur man gör...

Grattis Madde 21 år


Jag snodde den här från din Facebook Madde♥ 

Ursäkta röran jag bygger om bloggen

Och det går inge vidare... Får ingen ordning på menyn vill ha den åt vänster och den där hemska färgen och formen tråkar ut mig totalt. Headern är gammal och det behövs ny färgglad design. Var nöjd igår, men väl här hemma i Göteborg och vid min egen dator hoppade allt fel. Behöver ni hjälp till er egen blogg besök designadinblogg.se. Den har hjälpt mig väldigt mycket (förutom de här krånglet).

Min sömn måste vara rubbad för jag är jätteseg idag och inte alls pepp på mer gratisjobb även om Göteborgs dans och teaterfestival verkar som ett grymt projekt. Funktröjorna är enfärgadetshirtar med kryss på som man fått rota fram ur garderoben eller leta second hand (miljösmart festival). Jahopp, ja nu måste jag halta iväg. Börjar 19.15!

Bara några dagar kvar

Xxxo

M.I.A. ft Rye Rye




Ft.



Från Wow på Vkm

Way Out West. Dem första två-tre timmarna är ganska lätta att förklara vad jag gjorde... Jag satt i princip i caféet på Världskulturmuséet och pimplade kaffe för ingen hade något att göra åt mig. Jag trodde nästan de glömt bort mig, eller irriterad undrade vart den där lata funktionären tog vägen som skulle hjälpa till med det här och det här. Men så var INTE fallet. Det fanns helt enkelt ingenting för mig att göra just då. Suck suck och åter SUCK. Tillslut fick jag i uppgift att fixa öl, sprit, vatten, snacks o frukt i artistlogerna. Rätt soft jobb och så fick jag ju träffa alla artister. Sen dök de upp en till funk som jag satte klorna i och babblade sönder för om jag var pratsjuk vid det här laget. Vi fick vakta öldrickare och ja sen va det väll inte så mkt mer. Jag fick gå upp med mackor till artisterna vid halvtio och sen slutade jag en timma senare och åkte hem i ösregnet. Sen fortsatte jag på min lunch som jag inte hann med o äta för att jag stressade som tusan till Världskulturmuséet för att de skulle slippa stå och vänta på sena funktionärer somkanvarasjuktstressandenärdetärtusenandragrejerfördeatt fixa... Jag kunde kommit sex... utan problem... Jag gick precis när det började bli drag i lokalen, behövde min skönhetssömn. Ska vara uppe 24/7 idag. Kanske kan sova lite på centralen imorn innan tåget kmr. Idag ska jag i allafall vara på plats 17.30.


Sista Förberedelserna

Nu får festivalfolket sitta o dricka öl på trappan o lyssna på
sjyst musik

Way Out West 2010


Idag drar det igång på fullaste allvar. En snygg trevlig festival mitt i storstan
Mitt i
Göteborg♥ 

Och så öppnade man ögonen... igen...

Morgon/Förmiddag för vissa
Snart ska jag cykla iväg till arbetsförmedlingen i Gamlestan, kanske simma lite i Kristinedal om jag känner för det. Ikväll 20.00 är det funkmöte inför Way Out West. Jag ska jobba som klubbvärd på Världskultursmuseet.
Torsdag: 17.00- 22.30
Fredag: 18.00- 04.00
Samma dag åker jag iväg med tåget (runt åtta på morgonen) till Karlstad eftersom Madde ska ha party i Storfors i nya boendet och de vill man ju inte missa. Så de där med att sova får bli på tåget och när jag kmr fram. 

Vid 18.00 nån gång
Hemma efter cykelturen. Besökte ams och cyklade vidare in till Göteborg och simmade på Valhalla för att sen cykla hem igen. Jag tycker verkligen om den där cykeln, det är mysigt att cykla runt på Göteborgs gator. Dagarna går så fort och det känns inte som jag gör så mycket. Jag går upp och för att snart somna igen. Längtar lite efter att börja plugga och ha något givande att göra för nu känns det mest som jag går runt och väntar. väntar på att något ska hända. Det regnar bara ändå och sommaren känns så gott som slut. Jag längtar till helgen. Till Lördag morgon och få gå av tåget och åka iväg och sova efter festivaljobben. Jag känner inte riktigt för att jobba gratis igen. Det är mest för att visa att jag gjort något på mitt Cv sen. 

Har ni tänkt på vad tiden går fort. Nitton år har redan gått. Hur kommer dem kommande nittonåren se ut. Vi sprang ju nyss runt och lekte på gärdet i lilla storfors. Dunken, kurragömman, red på shettlandsponnys, badade, cyklade, tältade och hade roligt. Det största problemet var ett litet skrapsår på knäet. Ändå känns det så länge sen, som om det var ett annat liv vi levde då.  

Five fingers

De här med bloggdesign vet ja inte riktigt om de är min grej eller blogg överhuvudtaget. Det är bara så skönt o lite roligt att få skriva av sig ibland.

Är rätt seg idag. Tränat mkt ett tag nu och min fot tog stryk. Tror den är lite halvt överansträngd för jag kunde inte gå idag (efter springturen igårs i barfotaskorna). Kan rekomendera dem här även om jag själv skrattade när jag öppnade paketet och såg de här inne i lådan på min 19års dag. Helt perfekt present och nästa par får nog bli ett par rosa. Fivefingers.se


Påväg mot hösten på en gammal cykel

Jag  ska ta mig till Biblioteket och låna lite böcker inför kursen som börjar 31 Augusti. Litteraturvetenskap på Karlstad Universitet. Jag kunde väl inte låta bli att plugga i allafall. Jag vet inte riktigt vad jag vill så gömma sig bland lite böcker ett tag kanske är bra. Det ska bli skönt att få vara lite mer o Karlstad och umgås mer med nära och kära värmlänningar ett tag framöver innan jag möter vintern, våren och sommaren i Göteborg igen.

Snart åker vi till Turkiet. Jag och fyra vänner jag sett lite för lite av i sommar.

Jag har köpt en cykel, en fin begagnad cykel för trehundrakronor som tar mig dit jag känner för och som ger mig vardagsmotion på köpet.

RSS 2.0