Soft

Visst blir man glad och full av energi. Play along de är bara att hänga med i den skumma musiken och rytmen

Trunco Dog- Bedouin Soundclash

Mer från

Tim Myers!!!!



I´m the top of the world
I´m not locking down!

Ägg + Olivolja


Nej det är inte ingridienser till nåt dietrecept utan det är vad som behövs till en hemmagjord hårinpackning. 
Du behöver 1 Ägg och  Olivolja.
Blanda ihop, applicera i håret och låt det verka minst 30 min med en handduk eller plastpåse virat runt huvudet.
Skälj sedan noggrant ut med ljummet vatten så du inte får kvar äggröra i håret.

Ägg- gör håret fylligt, mjukt och glansigt, samt innehåller ägg mkt proteiner som slitet hår tycker om ;P
Olivolja-  återfuktar och gör håret mjukt

Prova också med avokado
en avokado
2 ägg- gulor
4 msk olivolja
Beror på hur mycket hår du har, prova dig fram hur stor mängd hårinp. du behöver


Det ska vara bra mot torrt och slitet hår och ge mer glans (som mitt efter ett antal färgningar).

Fin kritik



Nu ska jag iväg till Backateatern. Det är första föreställningen för skolorna idag. Lite nervöst, jag hoppas det är en kommenterande rolig publik som inte sitter tysta som möss. Inställt, både idag och imorn. Jag fick ett sms nu på morgonen från Sussanna. =/ Sprang en runda ute istället med Winston =). Ska satsa på att skriva klart konst recentionerna idag.

Vi fick jättefin kritik från DN, det var den första tidningen som verkligen lyfte oss i pjäsen och fick i allafall mig att känna att vi är en viktig del.

"Ungdomar från Angereds gymnasium är kittet på scenen, skapar atmosfären och fyller rummet med kroppar och buller, jargong och klädstilar. Det lever, otvunget och säkert."

Konstbiennalen


Jääsp!!                               Men vi hittar allid våra tidsfördriv och Caroline roade oss för en stund.
Nej så illa var det inte, men vissa konstverk kändes som rena dokumentärer. Andra var rikitigt, riktigt bra och vi kunde knappt slita oss därifrån. Jag hittade minst ett verk jag tyckte om i varje galleri vi besökte. Nu ska jag skriva en recension om tre av konstverken och varje gång jag försöker skriva blir huvet helt tomt.
Konsthallen- Kristina Kvalvik Notes from a stranger
Konstmuseet- Tracey Moffat Doomed 
Stadsbiblioteket- Pushwagner Soft City
Röda sten- Catherine Sullivan Ice floes of Franz Joseph land och Candice Breits Working class hero (a portrait of John Lennon)






Mingel


Anders och Kevins flickvän Anna kom med på mingelbild på premiären av "Gangs of Gothenburg" när GP var där och fotade.
Läs hela artikeln här

Kyligt


Tisdag- Hej, hoppas ni haft en god morgon, snart ska jag till skolan. Vi ska besöka konstbienalen idag med vår kära Mari med start på Götaplatsen och konsthallen.
Jag var ute och sprang förut och det var svinkallt, det har varit frost inatt och kylan satt kvar i luften. Det är dags att börja klä sig även när jag springer ute för musklerna ville liksom aldrig bli varma, även om jag sprang i mitt vanliga tempo. Jag fick lite ont i knäna efteråt. Det var sol iallafall och det var en härlig, men kyilg höstmorgon. Nu ska jag sminka mig.
Puss
Onsdag-
Idag var det inte alls lika kallt ute att springa, kan bero på att jag tog mig ut lite senare. Jag har inte haft träningsverk idag, men det kändes lite tungt i benen i början, men sen kom jag igång ordentligt. 45min, vanliga rundan vid lärjeån. (50 mage innan rundan, efter 50+ 30+ 20).

Premiär

Det blev bara tre bilder under hela kvällen =(


I Lördags var den stora efterlängtade premiären av Gangs of Gothenburg som vi repat så till och som tidningar skrivit om så mycket. Det var ett aplådtack som aldrig ville ta slut och personalen hade ställt ut chokladaskar och lyckönskningar i vartenda hörn. Stämingen var på topp och alla gjorde kanonbra ifrån sig. Efter premiärmiddan gick jag och Anders ut på Avenyn och hittade ett litet avlägset ställe named Meet uppe vid götaplatsen där vi satt och tog de öugnt med varsin öl. Det var skönt att komma hem och sova sen med Anders tätt intill efter en händelserik dag.

Tim Myers- A beauiful World


Borta

Klänningen som jag planerat 1,5år att ha på studentbalen är borta.
Jag ringde och började kolla upp priser och han skulle ringa tillbaka, men nu är den borta. Bellaformals har fått in en hel del andra klänningar, men ingen är lika fin som den jag ville ha.

Yoga

Fyra övningar att lägga på minnet. Det är ett skönt sätt att slappna av innan man ska sova till lugn musik och lite tända ljus.

Tjuvkik på Gangs of Gothenburg


Gangs of Gothenburg
Trailer- Backateaterns hemsida
Västnytt

Dags för veckans runda

Jag har tränat dåligt den här veckan (inkl. helgen som varit, men vaddå det var ju helg), dagarna har liksom bara rullat på. Det är mycket nu i premiärveckan. Men idag börjar jag iaf 13.30 och det känns så skönt, funderar på att ta en springrunda, komma hem och stretcha och sen ta en välförtjänt dush. Låter inte helt fel i mina öron.



Japp jag höll mitt löfte och tog till och med en extra sväng idag.
I början var det segt och det regnade och motiovationen var sådär, men jag kämpade på och väl inne i andra andningen kändes det som jag skulle kunna springa hur långt som helst (ett tag). Jag mötte morfar efter vägen, han var ute med Winston och påväg hem, men Winston fick en extra tur med mig och blev helt överlycklig. Det var trevligt med lite sällskap. Jag var ute 55min och sprang, jag joggade hela vägen, men körde tempo intevaller under tiden och det var hur skönt som helst. Hemma gjorde jag mage (50+ 30x2= 110) och stretchade ut hela kroppen. Mot slutet blev det sol och riktigt fint väder.
Alltså:
55min sprungit ute med tempoväxlingar, full fart på slutet.
Mage (50+ 30x2= 110)
Stretch ca 15min

Jag vill jobba på min smidighet igen, de känns i kroppen att jag inte dansar längre, då var det regelbunden stretch varje vecka.

Onsdag

Jag har köpt kläder till premiärmiddan i helgen nu!! :D
Det blev en av kjolarna jag och Caroline spanade in i fredags och ett halsband. Båda från Cubus och jag är jättenöjd. Sussie var med idag efter allt rep på stan och hjälpte mig att bestämma mig. Den sitter helt perfekt i midjan, nu är det bara ett par snygga skor som fattas till. hmm...


PS: Slutet på pjäsen är färdigskriven nu och alla tjejer spelar så det lär inte bli en ända Lördag ledig för vår del den här höstterminen. Det kommer nog bli tre eller fler ändringar till innan han bestämt sig. Det är så häftigt att se hur Mattias arbetar. =) DS.

Tisdag

Godmorgon♥
Idag är det rep. 10.00 - 17.00 och till helgen är det premiär för "Gangs" vet inte vilka grupper som spelar än, men vi får se. Anders kommer i vilket fall så de hade varit kul. Annars får jag ju sitta med honom i publiken och det är inte fel det heller. Jag vill hitta nått fint att ha på mig på premiärkvällen, det är middag efter och sen kanske det blir ut på stan. Sara har fyllt 18år då!!
Nu ska jag hitta lite inspiration till projektarbetet. Jag ska undersöka hur en regissör arbetar och tänker och tillsammans med Melissa, Caroline och Sussie ska vi sätta upp en liten pjäs.
Minus idag är att det regnar

Måndag



Melissa gjorde en tråkig lång måndag med många låånga lektioner lite roligare.
Ja ni ser ju skillnaden ;)

En missnöjd Sussie utan smink                      En nöjd färdigfixat Sussie

En nördig Lina i pluggtagen (Sanaz brillor gjorde att jag såg dubbelt och nej jag har inte glasögon), slut på samtidskonst, dags för matte. Suck 

Lördag

Kvällen i






Och så blev Kevin också 18år





























Och det var dags för debut på krogen.
Under dagen var det fullt upp nonstop m. rep/genomdrag 11.00 - 14.00. Efter strosade jag och Caroline runt på stan en stund och käkade på McDonalds. Jag letar efter en vit "grädd"tunika, men hittar ingen tillräckligt söt och fin. Ska leta vidare nån dag. Pappa har satt in lite extra cash nu på kontot ;). I allafall. Stan m. Caroline och sen stallet m. mamma och rida en tokig Myskur (vi har kommit på varför han är så irriterad ute, ÄLGFLUGOR). Vi var hemma runt 20.00 och kl. 22.00 skulle vi träffa Kevin m.fl. på redbergsplatsen. Det hände lite roliga grejer på vägen bl.a. satt de en full tjej runt 25 tror jag som satt och sa hur söta vi var och tyckte Linnea var skitsnygg och såg ut som en modell. Komplimanger blir man alltid lika glad av. Vid en annan hållplats lite senare kom en gangstertyp och skulle mucka med Kevin för att han skulle ha slagit till en bil på vägen. Ööh Nej!! Men Jonna räddade honom ur knipan och sa att det var två andra killar, men att dem gått åt ett annat håll. De visade sig vara Johannes och "va han nu heter" som hade gjort de (dem var me oss). Innan krogen va de förfest hos "en annan vad han nu heter" i kortedala. 23.00 Krogen äntligen, bara massa diskussioner om vilken vi skulle ta. Tillslut blev det minstället "Queens" m. billig öl och knappt några sittplatser, men vi hade turen på vår sida och fick plats vid ett större bord. Vi var i allafall tio pers. Hela kvällen tillbringades där och det var jätemysigt och kul. Jag kom hem vid fyra, mamma hämtade mig i Hjällbo och väl hemma slog fyllan till tror jag för jag vaknade på morgonen TV:n stod på, jag hade spillt vatten i tv-rummet och det låg pirogpapper på golvet (fick jag höra av mamma sen). Pinsamt, men hon var glad att jag tagit mig hem.
Tack för en trevlig kväll!
Ojojoj mycket text trevlig läsning.
Puss och kram♥ 

Sushi


Söta Caroline jag och Melissa köpte med käk till Backa och satt där och laddade innan repet. Hela dan var bara så sköön igår.

Sprang ute i solen

Tog ett långt hett bad

La ansiktmask

Pealade fötterna och kroppen

Käkade Sushie (från Supersushi)

Hade teater 19.00- 22.00

SvD

Mattias Andersson regisserar Sanas Zebardast och Bahador Foladi som medverkar i pjäsen Gans of Gothenburg på Backa teater.
Sara och Sanas är med i SvD. Read this
Regissören Mattias Andersson och Skådisen Bahador i bakrgrunden.

Träning

I tisdags var jag på gymet igen och sprang på löpbandet 45 min och solade solarium. Jag vet, inte bra och blablabla, men hur skönt är det inte att ligga där och bara slappa en stund (och fuska kvar sommarfärgen en liten stund till).

Och idag (Torsdag) sprang jag 45min ute i de sköna vädret i riktigt bra tempo. Hemma igen gjorde jag 100mage (50+ 30+ 20) och stretchade ut hela kroppen. Senare idag ska jag Melissa och Sara käka Sushi inne i stan. Love it. Puss 

Höst


Det har, ja va ska man säga "äntligen" börjat bli kyligare ute för visst är det mysigt med höst och gå runt med stickade varma goa mössor, halsdukar och vantar en solig dag bland brandgula och röda löv. Jag minns när jag var liten och vi gömde oss i lövhögar och hade lövkrig och hela livet var en ända lek

Trettondagsafton




Sovmorgon!!!!! Halleluja moment så grymt skönt att få sova. Det har varit sena dagar med mycket rep. och ingen skola. Vi börjar sju idag... ikväll.
Vi har vissa förmåner som "anställda" på Backa, en av dem är att vi får två fribiljetter till varje uppsättning statsteatern gör och det erbjudandet tog jag nytta av igår när jag och mamma var och såg "Trettondagsafton". En grymt skön, rolig, annorlunda tolkning av shakespear där könsrollerna ställs ända ut på sin spets.
Se Tv4´s repotage

Efter en lång dag påväg hem



Soffpotatisar

Igår fick vi känna på en annan sida av att vara skådespelare. Den sidan där man får vänta och vänta och vänta. Vi började 10.00 och hade rep ca 1h. där jag (grupp 2) bara såg på. sen vänta. lunch 12.00 och träff igen 13.00 och sen vänta. 16.00 ropade Mattias in oss igen för rep. nu behövde han tre tjejer och jag var första frivilliga. Jag hade fått nog av att vänta och bara se på nu. Det var en jätterolig scen där jag äntligen fick lite utlopp för min energi av alltför mycket koffein. Han hade gjort om en scen (eller rättare sagt övergång) ytterligare en gång och nu kändes den riktigt bra (och vi får spela lite mer;).























Uppehållsrum med Tv (och bra kanaler), datorer (med internet) och så mycket kaffe och choklad vi bara orkar dricka (tills de tar slut).

Men sånt busigt gör ju inte dem och efter lite övertalande trodde hon på dem...
Efter snart tre år litar Sara fortfarande lika blint på Melissa och Kevin. Dem pillade ju bara lite med hennes hår och dem kanske tyckte... den frisyren... var guds skapelse till människan.


Lugnet före stormen för Sara tyckte alls om de fågelbo vi kämpat så med.

Och en kvick Melissa försvann väldigt fort ut i korridoren med en arg Sara efter sig.


Busigt.

Lek. rep. och allvar.

Hej!
Det va en rätt lång dag i skolan eller rättare sagt på Backa från 9.00 till 15.30. Det var mask, teknikgenomgång, hur backateatern ser ut och sist på dan var det bara vi tjejer. Josefine, Bahar, Anna och vi som lekte "leker" för att lära känna varandra i gruppen bättre bl.a. och det blev en del allvarligt snack också om hur det är att vara mobbad och känna sig utstött. Hur den som mobbar känner och varför hur just den människan blir utsedd till hackkyckling. Till sist var de rep med Mattias två scener.
Vi fick gå uppe i taket idag, på nätet, där ljuset riggas Fy F*n va läskigt. Det gjorde ont i hela kroppen när man såg ner, såg hur läskigt långt det var till marken. Så äckligt, men det är lite V.I.P. att få gå där. 
Nu är jag trött som en nöt. Ska slappa en stund dricka kaffe och sen åka och se hur Myskur och Eldey har det. 

Ha de gott Puss

Missade ni Idol i onsdags

Då får ni en update här. Haha.

Dem här killarna LURADE brallorna av Juryn.
Men till skillnad från den gamla mossiga Juryn har det här gänget både känslor och humor och dem äter som vanliga människor dessutom.
Chokladbollar yummie

Jag hade ...




Jag hade sån där huvudvärk där det inte hjälper med lite frisk luft igår.
Det kändes som huvudet skulle brännas sönder. Det gjorde ont i tandrötterna, brände bakom ögonen och i hela kroppen. Jag orkade ingenting. Jag ville bara sova, vilket jag gjorde. från sju på kvällen till sju imorse, men som tidigare nätter den här veckan drömde jag mardrömmar. Den här gången handlade det om att en anvundsjuk människa, en tjej ville döda mig. Kan dem inte sluta nu. Jag älskar att sova och drömma, men mardrömmarna gör att tio timmars sömn känns som fem.
8h är min idealsömn, det är precis lagom.
 

 

Träning i veckan




Måndag: Promenad till skolan ca 50 min
Tisdag: Ridtur ca 40 min
Onsdag: Sprungit längs lärjeån ca 45 min. Bra tempo. Spurt på slutet. 50 mage. stretch.
Torsdag: -
Fredag: Bokat två gympass Cykling 30 och fitness Yoga 30.

Puss

Rep.

Godmorgon. Snart ska jag till skolan igen. Idag är det min tur att repa. äntligen. Igår satt vi och kollade på hela dagen. från 10.00- 15.20. Grupp 1 och 3 spelade. Vi är tre tjejer i varje lag och 6 tjejer på scen varje gång så det blir alltid några av oss som får kolla. Grupperna är i allafall betämda nu och det är superskönt. Datumen för när vi spelar är satta också, vi har inte fått pappret än tyvärr. Men sen är det bara att börja boka biljetter under mina spelkvällar alla nära och kära♥ Vi ska repa med kläder idag förresten.
Grupp 2 Lina, Melissa och Jonna
Ojoj nu får jag börja klä mig. 
Puss

Tisdag kväll



Igår hade jag en mysig hemmakväll efter en heldag i stallet.
Det var uppstart för både Idol och Andra Avenyn. Jag trodde jag skulle dö när jag såg Idol. Det bara kryper i hela kroppen när dem stackars människorna som tror att dem kan sjunga gör bort sig totalt och blir nerdissad med elaka kommentarer från juryn.
Jag landade på två favoriter som fick mig att glömma alla andra pinsamheter!!
Jon och Jenny och ikväll visas uttagningarna från Göteborg.

Måndag

Igår hade jag min första i-val lektion och ingen, i min klass hade valt matte så jag kände mig ganska ensam på väg till lektionen. Men Surprise MupHannes var där och Mm har visst också samma (men han var sjuk eller orka inte eller nåt). Vi var 25 elever och jag kände igen tre. Fattar ni va lite koll jag har på dem andra klasserna. Det är vi Ta, sen hinner man knappt träffa andra elever i skolan. Alla är så fokuserade på sin passion.
Ny klass alltså. Det var som att börja skolan på nytt. Jag träffade två jättetrevliga tjejer på vägen ut från lektionen. 
Varför är alltid mattelärare så läskiga. Första lektionen i ettan kom Runis in med solglasögon och lasersvärd och typ "Use the force". Den här matteläraren predikade om vilket helvetes år det kommer bli och den som känner att man har för blite tid bör lägga ner. Eh. Är jag i riskzonen då eller? Men dem första talen gick bra. Jag fattade ganska snabbt även om de mest va rep från B-kursen.  

Mardröms natt

Har ni set filmen "The Ruins"??
Jag och Anders såg den för flera veckor sen och nu inatt drömde jag otäcka om den.
Det var frön från växten på våra kläder och jag sa hela tiden " Det är växten vi måste få bort det, den kommer växa i oss!" men det var ingen som lyssnade för än det var försent och växten krälade under huden på mig. Det var så vidrigt. Dem tog en kniv och skar upp huden och drog ut det. Så fort jag var ute i solen kunde jag känna hur det brände till. Den tålde inte sol eller nåt sånt. Det brände så det kändes som huvet skulle explodera. Jag sprang in och så pang. Vaknade jag. Senare drömde jag att min mobildispaly hade gått sönder. Ush vilken natt.

Skola


Nu ska jag promenera iväg till skolan i min supersköna mysiga stickade kofta.
Börjar om en timme så nu får jag skynda mig om jag ska hinna i tid!!
(Vero moda, köpt i Danmark)
Puss

Filipstadsmarken

I helgen har jag ätit alldeles för mycket godis, munkar, mat, men är det marknad så är det och idag ska jag inleda en nyttighetsvecka. Inkl. helgen. Det var kul på filipstadmarken, men storforsarna måste ha gått och gömt sig för jag träffade inte många därifrån. Jo, Sofie och några andra av mina gamla klasskamrater.
Först var det förförfest hos Madde och Erik och jag och Madde supaspel med kort. Som hon sa "När vi var små spelade vi kort för att vinna, nu spelar vi för att bli fulla" Haha. dem orden är så sanna. Sen var det förfest hos Mimmies Johns bror Robin i Filipstad innan vi gick till öltältet.
I tältet var det lervälling och mína fina vita skor var inte längre så vita utan hade en heltäckande brun färg. Det var äckligt lerigt där inne, men folk var på topp ändå och jag och Madde dansade och hade störtkul. Hela familjen Mäenpää var samlad också i Nykroppa och det var roligt att träffa alla. Lilla Nova bara växer och växer.

Nu är jag tillbaka till verkligheten sen en timme tillbaka, jag tog tåget 06.03 imorse för att hinna till skolan som skulle börjat 09.30, men läraren var sjuk så nu sitter jag hemma och landar lite innan Kultur idéhistoria som börjar 12.30. och sen har jag Matte. Måndagar kommer i fortsättningen vara låånga dagar.


Åh vad jag älskar dig♥ och fy vad jag ser sleten ut ^^

Glada gubbar Erik stog för kvällens tokigsaste min

Ännu fler lika glada gubbar

En jättesöt partyglad Madde

Nej, nu avlsutar jag det här inlägget med en sista glad bild på Q

Tåg idag

Naglar

Jag måste fixa mina naglar innan skolan funderar på frans manekyr eller ljust rosa, men hmm. Ska jag ta metallic Depend eller matt sweet pink Mavala.  Mavala är favoritmärket för färgade nagellack. Det får bli Matt underlack med mettallick över och avslut med Depend genomskinligt överlack för att skydda färgen. 
Depend, favoritmärket för naglevård och fransk manekyr (Budgetlyx).


♥ Nagellackremover fri från aceton, olja, färg och parfym. Nagellacket släppet direkt.
Ta en bomullstuss med aceton som du lägger på nageln för att lösa upp lacket. Whips, borta!
För överblivet lack är det lättare att ta en tops med lite aceton på. Röd är en typiskt jobbig färg att få bort.

♥ Lägg fingrarna i ett handbad några minuter. Varmt vatten med några droppar olivolja och ev. några droppar från en citron.

♥ Fila fram en fin nagelforn (fila åt ett håll då håller naglarna längre, undvik gärna att klippa dem. dem flisar sig lättare då) och peta tillbaka nagelbanden medans dem är mjuka efter badet (långa nagelband spricker lättare upp och nagellacket ligger snyggare).

♥ Depend (den blå flaskan) innehåller små korn som du masserar in på naglarna och nagelbanden. Det får bort bakterier och annan skit. Skölj av.

♥ Sedan masserar du in myrrolja som innehåller massa goa vitaminer och mineraler som stärker naglarna. 
på nagelband, naglarna och under naglarna.

♥ Massera in nagelbandscreamen (lilla tuben), mjukar upp, ger näring och återfuktar torra nagelband. Innehåller aloevera, allatoin? och E-vitamin. 

♥ Avsluta med handcrem på ovansidan av handen, intensivt vårdande för torr och sprucken hud. 

Kittet ska hjälpa till att stärka naglarna. anv. varje dag. Resultat syns efter 7- 14 dagar.
Klart!
 

Kondis

Sprungit
Förra veckan
Tisdag
längs Lärjeån ca 50 min. (snabbt tempo på slutet) 
Fredag sprungit ca 45 min längs Lärjeån (snabbt tempo på slutet)

Denna veckan
Måndag
ca 50 min, slingan två varv som går upp och ner hela tiden i branta backar
Blää, träningsverk dagarna efter
Torsdag sprungit ca 45 min längs lärjeån. Bra tempo, snabbspurt i slutet och mage 50 situp.

Sköönt, imorgon åker jag till Anders. runt kl 17.00 längtar efter min fina kille.
Det är filipstadmarken i helgen och jag hoppas på att alla mina storforsflickor är där så jag kan få en glimt av er och se hur ni har det. Jag saknar er♥

Förebild


Kate Hudson är en av mina förebilder. Hon är rolig, vacker och smart. Alla egenskaper en förebild ska ha. Visste ni att hon är dotter till Goldie Hawn och bonusbarn till Kurt Russel (Ghost).  
Ett urval av filmer hon agerat i är "Helens små underverk", "Skelleton key" och "You, me and Dupree" lika söt och charmig i alla tre rollerna. Visste hon åkte inte på en räkmacka in i filmbranchen, men vissa fördelar har man när man har stjärnföräldrar som hennes.

Mhmm? Aha!


Åter i lager!
Huit Magic Pulp vadderad trosa

Haha! Det var trosor, jag trodde det var en mage. Är det kanske dags att sova nu.
Jag trodde det var något för gravida. Vadderad tros? För kvinnor som vill ha mer kurvor eller? Ja det är ju inte fel, hellre de än att metoder för att banta bort rumpan. (Missade jeansen vid första anblicken).

Haha eller.

Jag sitter och spanar in lite bloggar under min lediga slappa tid och det fördriver tiden iallafall.
??
Kan du ge några tips till de som vill börja blogga?

Jag tycker att det är synd att många ska köra samma provocerande stil som alla nya blodinbloggare, som färgar håret blondt använder rosa läppstift och en kaxig image.
(okej jag kunde inte låta bli), men annars är den ganska rolig att läsa.
Veckans blogg á la Vecko Revyn.

Prinsessa

SF Bio: Prinsessa
Tack för biljetterna till förhandsvisningen av biofilmen "Prinsessa" Vecko Revyn.
En film om självförtroende och drömmar. En måbrafilm som berörde både mig och Emelie.
(Premiär 11 september för er andra icke lusläsare av VR ;)

Godmorgon.

Hej allihop och godmorgon, för visst är det härligt att vakna nu, än så länge i allafall. Idag drar allt igång kl. 10.00 så jag får börja skynda mig lite snart, måste komma iväg runt nio för att hinna i tid till Lindholmen och repet idag. Igår var en så himla bra dag, hela dagen var vi på Backa teatern och sen gick jag och Caroline och fikade. Fruktsallad för 32spänn och vatten. Nyttigt. och gott. Åh det blev en bra dag!

Ikväll ska jag köpa tågbiljetter till älsklingen och se "Prinsessa" på Bio med Emelie. Jag fick gratisbiljetter via veckorevyn. 
Jag fyndade ett linne på CC i Angered blått (Vero moda) 39;-/st. (3 för 100kr). Älskar att fynda för ve, gör inte de. Puss♥

Trött.


Jag fattar inte, ibland är jag bara på sånt jävla konstigt humör.
Jag kan vara jätteglad, sen vill jag bara börja gråta eller känner mig jätteirriterad. Jag fattar inte.
Igår var jag ute och sprang, sen skolan, sen bakade jag och sen åkte jag och mamma till stallet. När jag skulle köra hem var jag skittrött, det var mörkt, vädret var dåligt och allt gick skit i körningen. 
Det var en bra dag, men kvällen var bara... dålig, jag sov dåligt inatt också. Drömde en massa jobbiga drömmar och mardrömmar. Ush, hur ska den här dagen gå. Hoppas de blir bra. det är teater idag och ja har målat mina naglar röda (mavala; London).
Wish me luck
RSS 2.0