29 mars

Efter två år träffas vi igen. Det var länge sen, men du är lika bra som du alltid varit. Det gör inte så mycket att jag är yngsta kusinen när vi lyckades bli jämngamla. Nu har du blivit pappa till lille Marcus och det var ett fint dop i kyrkan i Fagersta. Hoppas vi ses snart. Som vanligt glömde jag något, alla mina viktiga provpapper, men tack Caroline för alla hjälp. Stackare. Du är en räddande ängel med alla dina svar på mina tråkiga frågor. Sitter och lyssnar på Amanda Bergs Spotifylista krämigt. Skön morgonmusik.  

Alla snö försvann fortare än väntat och den här veckan förväntas bli e regning vecka. Jag väntar på solsken och fler glada dagar. Nu är jag tillbaka i vackra Göteborg och dricker mitt morgon te.

Breathe without you

Fin låt, fin text, värd att lyssna på
Taylor Swift- Breathe

Non of us thought it would and that way
people change their mind
the music start to play like an and of a sad movie
I don't now what to be without you around
And we know it's never simple never easy, for a clean break
I can't breathe without you but I have to... breathe

We know it's not easy
I'm sorry

Kommande vecka

Ny skolvecka, tur att de händer lite roliga grejjer den här veckan!
Till helgen min vän Bibbi ska vi snöa ner varenda kotte som kommer för nära med våra snowboardar, längtar så. Innan helgen händer det en hel del i skolan, vi ska se två föreställningar. Orestien på Folkteatern och Törnrosa på Operan.
Törnrosa av Mats Ek med GöteborgsOperans Balett På bild: Janine Koertge (Smaragdfen), Satoko Takahashi (Rubinfen), Ellah Nagli (Guldfen) och Heather Telford (Silverfen).

What for, its for life

Lyssna på de här

Ingen alkohol
Skippa rödvinet till kvällsmaten och den kalla ölen när du går ut med väninnorna – gör det till en ny, sund vana att bara dricka alkohol vid särskilt festliga tillfällen. Studier visar att alkohol hämmar fettförbränningen, därför att kroppen prioriterar alkoholförbränningen framför förbränningen av övriga energikällor. Alkoholens negativa effekt på fettförbränningen varar i flera timmar efter intaget och medför därmed en ökad risk för att matens fett lagras på magen. iForm

Ikväll ska vi till den nya nattklubben x-clusive på Gamleport.

i en framtid

olycklig, olycklig, jättejättejättejätte jätte olycklig (The producers)
nu har en av mina vänner gått och blivit kär upp över öronen
jag vill också ha min älskling nära att dela vardagen med
vad händer egentligen sen, om ett år.
jag kanske väljer att gå en dramatikkurs, wendelsbergs folkhögskola, skaraskolscen, scenhögskolan projekt'nånting'ledare. ja vet inte, men göteborg har mycket att erbjuda för mina framtidsdrömmar

Min nya last

Grönt te – njutning och fettförbränning
Grönt te innehåller inte bara samma koffein som kaffe, vilket du kunde läsa om ovan, utan även en stark antioxidant som heter EGCG. Forskning visar att denna antioxidant förmår levern att öka sin energiförbrukning och ett par koppar grönt te dagligen i ett år kommer att ge en god effekt. EGCG fördröjer också upptaget av kolhydrater i tunntarmen, vilket i praktiken sänker GI-värdet på allt du äter. En kopp grönt te (utan socker förstås) efter maten är därför en bra vana för fettförbrännaren.

Starka grejor för fettförbränningen
Chilipeppar, ingefära, vitlök ,pepparrot och senapspulver är inte bara fantastiska brännande kryddor, de ökar också din förbränning. Det gäller dock att vara frikostig med dessa och inta dem regelbundet för en märkbar effekt. Eftersom de är hälsosamma i normala mängder är det dock ingen dum idé att krydda lite extra. Även andra kryddor som kanel kan ge goda effekter på hälsan och möjligen förbränningen. Ett par gram kanel dagligen har nämligen förmågan att balansera blodsockret vilket minskar behovet av insulin.

Kopierat och hämtat på reztart.se
RSS 2.0