Godnatt från mig och Winston

Nu snart ska jag krypa ner i  sängen, varit helt färdig idag och ägnat den mesta tiden av den här dagen åt att vara bakis och lata mig ungefär så som min lilla vovve på bilden. Det var helt klart värt det för de va ett grymt firande av Emelie, Alexandra och en till namnlös person som fyllt systemet och lila plastpåsar.

I'm inte house



I'm in the hosue- Steve Aoki, Zuper Blahq Album; Jersey shore
Den nedersta versionen är bättre och den vi har på dansen lite roligare med video till bara så sätt ljudlös på översta och se videon samtidigt som du lyssnar på den nedre låten. Som ni vill...

Streeee

eeetdance

Nej kanske inte riktigt så som på bilden, men man måste ju börja någonstans och nybörjargrupp låter väl rimligt! Måste säga att jag saknat dansen nåt så otroligt  

Sömnproblem

Jag kanske inte sömnproblem på det sättet att jag inte kan sova. Sömnproblem i mitt fall är att jag inte kunde sluta sova. Sovit alldeles för mycket den här helgen Igår iallafall. Har i princip bott i mina drömmar. Jösses vad jag har drömt! . Var sleten i fredas och gick hem riktigt tidigt från krogen och somna vid 01 sov hela natten gick upp vid nio, tittade lite på tv, somnade om vid 13.00 och vaknade upp en sväng la mig i sängen och vaknade runt halvåtta på kvällen. Hade lite lördagsmys och tittade på Morden i Midsommer och lite av Bruno för att ganska snart somna om. Det roliga med hela den här historien är att det kändes som jag inte sovit en blund trots alla timmars sömn. Idag vaknade jag vid sju och känner mig lite bättre.

Hej då hösten Ses nästa vecka


Nya berlocker nytt nagellack Turkiet här kommer jag


Lura inte dina drömmar


Nu har han varit med i två bra filmer på kort tid. Två filmer som får det att vända sig i hjärnan Och flickan till höger. Hon är helt enkelt en ny stjärna på Hollywoodhimlen. Undrar hur hon känner om att spela med en så stor flickidol som Leonardo Dicaprio. Jag pratar om Ellen Page (JUNO och X-men).

Efter att läst en hel dag kan man undra hur många ord det egentligen finns kvar




Jag har läst hela dan och äntligen läst de sista orden ur Homeros Illiaden och Odyssén. Trodde aldrig ja skulle komma igenom de ett tag. Just nu väntar jag på att det ska hända nåt roligt och lyssnar igenom Lalehs Album Me and Simon. Jag kan inte hjälpa att jag gillar hennes musik. Den är mysig och gör mig lugn och glad.

Hoppas på Bio ikväll!

Jag vet hur en insekt känner sig Jag kände mig väldigt liten


Jag måste säga att jag kände mig väldigt liten när jag för första gången skulle hitta alldeles själv på Universitet. Så många byggnader som snart skulle fyllas av studenter och jag är en av dem och Bibbi är en av dem. Det var verkligen en kalldush och ett nytt uppvaknande i livet att ha den första lektionen. Det kommer att bli mycket läsande. Samtidigt som det var nytt och lite läskigt så kändes det rätt. Det kändes bra att vara där och jag vill lära mig vad litteraturvetenskap är. (40h i veckan får man räkna med att läsa eller mer beroende på hur fort man läser inkl. lektioner två gånger i veckan). Universitet var som ett eget litet samhälle, en egen liten värld. Klassen var så stor mot den lilla teaterklass jag kommer ifrån. Jag hängde runt med en utbytesstudent från Tyskland, en tjej från Gävle och en arkeolog från Gotland. 

Jag och Anna (från Gävle) åkte in till stan och var på Myrornas där jag hittade otroligt billig litteratur till kursen. Hamlet för 25:- och Grekisk litteratur för 15:-. Var tvungen att köpa in block, penna och en mapp också. Det var underbart att komma hem till Anders sen och få mysa resten av kvällen med honom.

RSS 2.0