Göteborg horseshow 2010 inom kort



Jag sitter och drömmer om sommar sol student bal körkort göteborghorseshow ja diverse flyger igenom mitt huvud med förväntan. Just nu, när jag sitter här framför min laptop är jag bara trött och åter trött, igår var det många timmar ute i kylan som statist. Inget glamourjobb precis men några extra slantar inför storshopping på scandinavium 27/2 med Emelie. Biljetterna ligger här bredvid mig och det ska bli så roligt att gå på mässan och se hästshow och allt möjligt. Jag letar runt lite på nätet, sida efter sida med skor väskor och smycken till studenten och det lönar sig för jag lyckades rota fram ett par snygga elegenta balskor jag vill ha! Mamma ska bara godkänna dem först. Nej nu räcker det med att printa massa bokstäver!

Gott nytt år 2010

Jag har pendlat i snart tre år, från et lugnt småstadsliv till ett evigt pendlande mellan de jag tycker om och älskar. Nu är det 2010, året jag och mina klasskamrater tar studenten, men vad händer sen. I alla år har jag kämpat för att få bra betyg. Vad händer nu? Vad vill jag? Jag vet inte, helst bara slippa åka fram och tillbaka, men teaterbranschen är tuff och väljer jag den vägen är jag rädd för att det kommer bli mycket hit och dit där jobben finns. Jag vet inte riktigt vad jag vill.
Idag har jag ridit och det är det bästa jag gjort på länge och det är snö, massa snö till och med här i Göteborg. Det blev en lugn början på det nya året, god mat och mys med Anders i Karlstad, inga tokigheter, en skön början bara efter en späckat hösttermin. Jag hoppas på ett bra år 2010 och att jag får träffa min älskling mer, helst varenda dag, en nyårsönskan som jag hoppas slår in.
RSS 2.0