Letar letar letar

Mål med livet.

Jag har dåligt tålamod just nu och behöver en utbildning

Yrkeskriterier
Ett yrke jag trivs med
Ett yrke med fast inkomst
ett varierande yrke

Vill bli
Polis
Makeup artist

För att bli Makeupartist
59000:-
+ kämparglöd och mkt gratisarbete
ev. kunna flytta

För att bli Polis
Körkort
Träna upp konditionen
Merit jobbat inom vård
Funderar därför på omvårdnagsprogrammet

Kan även läsa vidare till ambulansförare då

Har sökt enmassa jobb även idag.

Vad lite smink kan göra mycket

Fokus på ögon                                                       och läppar 

Om du läser de här

Så hej Madde, här är den tatueringen jag prata om som jag tycker är så snygg.

Göteborg horseshow och andra uppdateringar

Jag känner mig lite för förvirrad för att blogga. Kan liksom inte sätta ord på saker och ting och vet inte vad jag vill ha sagt. Kan minnesanteckna lite händelser iallafall som att jag var med Anna (värmlandsAnna från högstadiet) på Göteborg horseshow och sen var det planerade utgång efter som blev sitta o dricka med hennes kusin och hans kompis. Det blev visserligen en sväng in till stan vid kvart i tre för att se om nåt hade öppet, men vi gav upp i samma stund vi kom fram för det var kallt. Istället somnade vi till en film hemma hos henne. Idag vaknade vi halvett och jag var supersugen på supersushi och tog hämtmat på hemvägen. Jävla krångel dock pågrundav att dem inte tar kort... väldigt konstigt medtankepå att dem är så populära och ligger mitt i centrum. Fick ta ut en hundring på bankomaten och i två omgångar ta ut på överbeloppet på pressbyrån eftersom de va 130kr o inte 120 de kosta...

Dricker halvljummet kaffe

Vi står hela tiden inför nya val och tankegångar. Just nu snurrar frågorna om framtiden som känns som ett ända blurr... Just nu står valet mellan polis och makeupartist.

Jävla karusell av tankar

jag blir tokig!

Godmorgon

Kom hem igårkväll med tåget vid tio och tvärslocknade halvelva med den här lilla fröken sen sov hon hela natten till halvsju imorse då de var dags för bus igen. Hon busar och sover omvartannat. Det blir lite svårt att blogga när hon använder min arm som kudde så nu ska jag titta på säsongens första Vampire Diares. 

Ny följeblogg

Hittade en bra blogg idag av en konstnär med väldigt skön stil på sina tavlor.
Art By Tina 


Life of an artist

Blandat akvarell och akrylfärg

Socker



Jag har faktiskt lite svårt att säga vad jag ville med det här... men tanken var att försöka fästa socker i sminket för att få effekt. Man kan göra på olika sätt, men jag använde mig av ett vitt teater fetsmink från Kryolan. Jag ville få en frostig godis känsla och la det även på läpparna. Ska fortsätta att experimentara och lura hit nån kompis som sminkdocka.

Rättvis makeup

Gick loss inne på the body shop och frågade ut expediten om allt om läppstift (både i Kungälv och Göteborg). Har letat runt efter ett rosa läppstift, men har inte hittat rätt nyans. Nu tillslut hittade jag två nyanser jag föll för, men hade bara råd med ett... eller inte så jag tog det jag vet håller i längden och passar till mycket. Ett stort plus som gör det värt de där extra kronorna är att det inte är testat på djur och det är tillverkat enligt fairtrade.  
Colour Glide 69 Pinkette och 58 Magenta
Det slutade med sextinian och en foundationborste som jag också varit på jakt efter.

Jag hoppas du inte alls har det bra

Jag tog med en diktsamling av Karin Boye när vi tog tåget ner till Skåne i helgen och kom och tänka på en lek Jonna och jag roade oss med när vi umgicks mer för längesen.
Säg ett sidnummer.
Slå upp sidan.
Skriv ner första raden.
Säg en ny sida.
och skriv ner första raden.
Fortsätt tills du är nöjd.

Min och mammas dikt

Jag hoppas du inte alls har det bra
Igår låg jag slagen
Världen är drömd av en sovande gud,
Hell de kämpar, som blöda i striderna
Gamlefar har jag sett i sommarnatten ljus
Du är för spröd och för känsligt vek
orörliga, outgrundliga

Analysera de ni, det går faktiskt att få en röd tråd.

Mitt hjärta i en vacker stad

Vad ska jag ha på mig... springer mellan mitt rum garderoben och tvättrummet! Kaos och beslutsångest. Vi har bokat bord på en grekisk restaurang ikväll och jag ska ha röda kärleksfulla läppar och romantiska lockar i håret. Ser fram emot att spendera allahjärtansdag tid med mina nära vänner, äta god mat och dricka rödvin i en vacker stad.    


 

Jag vill bara inflika att det var en alldeles alldeles underbar kväll på den lilla grekiska restaurangen på Odinsgatan med en massa prat som fick timmarna att bara flyga iväg.

Vårvinter

Fick faktiskt en fin kommentar om min sminkning idag av en främling, en tjej som satt mitt emot mig på spårvagnen. Tack, jag blev faktiskt riktigt glad. Det är kul när människor spontant börjar prata och det blev faktiskt en lite roligare spårvagnsresa.

 

En liten bättre morgon, en liten bättre värld

Kravägg och kravkaffe, jag börjar bli grym på de här med KRAV, idag åker jag och mamma ner till Skåne över dan :)


Sasha Pivovarova

Körde vägarna till Kungälv

och tittade på Bracco med mamma. Mycket ståtlig och go ras.  

Nakna läppar

Misslyckades lite med ögonskuggan såg jag nu på högra ögat, skulle lagt mer i globlinjen, men var morgontrött. Älskar nude läppar till en mörk sotning och blek vinter hud. Enkelt och fint till fika och vardag.



Död perfektion

Mina ögon äter färg till frukost

En merit för livet

Det blev glädjeskrik i hela huset när jag gick in på kursens hemsida och läste G G G GODKÄND. Jag är KLAR! Byebye Karlstad (ses nästa helg) och Universitetet (ses aldrig mer).
 

Jag somnar med öppna ögon och går ut månskenet och ler åt livet

Dags att sova. haft en bra dag. tog en liten promenad med Winston i det fina vädret. eller var det fint väder idag? Herregud minns knappt. är jättetrött. Varit i stallet idag och verkat hovarna, ridit och haft myspys med Emelie. Det blev en lyxig onsdag med friterat kött i en fondu och hela första säsongen av Mäklarna.

Vardagsmakeup

Vaknar stegvis idag, nu har jag fått på mig smink och kläder och sitter med en kopp kaffe. Ätit en nyttig frukost iform av ekologisk müsli, naturell ekologisk yoghurt med skivade kravbananer på. Trodde jag skulle vakna helt förstörd imorse, men den där tuppluren på mammas jobb gjorde nog susen (somnade på hennes skrivbord igår). Är fortfarande skrovlig i halsen dock :( Jag har börjat läsa Lindas sminkblogg ρå Vecko Revyn, hon är grymt duktig och inspirerande. Jag fastnade för makeupen som finns bild på om ni klickar er vidare på länken. Det var där jag hittade Isadoras Red Rush, eller egentligen använder hon sig av Summer red, men Red Rush passar mig bättre.

Influensan har flyttat in


Från Ur & Penn 20kr

Isadora Red Rush



Osminkrande färgkombination av kläder, nagelack och makeup, men jag är inte alls på topp idag och ska bara hoppa in i dushen, titta på cougar town och sova. kanske omvänd ordning för nu börjar det snart på femman.

Wulf Morgen Haler


Den här hade Melissa i sitt skåp så länge jag kan minnas på gymnasiet. Nostalgitripp. så även för stenen ;)

Tempel

Det här var ända bilden som blev tagen i fredas, hade väldigt kul i vilket fall så det får väl stå som bevis för att vi inte hade tid för kort ;) Det som förstörde hela kvällen var tyvärr att min mobil fick ben och flydde sin kos ur min väska... Vädligt tröttsamt och typiskt... jag kan och ska inte ha fina mobiler... Har i vilket fall spärrat mitt simkort och skickat efter ett nytt med samma nr. Tack gode Gud att jag registrerat mitt nr! Anmält den borta till polisen och ska ringa tempel snart igen, hoppas att någon fin själ hittat den och lämnat eller lämnar in den så jag kan få tillbaks den.

Melissa special Bacaradishot med ananas
Kvällens skrattattack:
Melissa spillde ananasjuice på diskbänken och eftersom vi hade så lite försökte hon ösa tillbaka det med en sked, vilket jag tyckte såg väldigt misslyckat ut. Därför föreslog jag att vi skulle ta glaset på sidan och försöka butta i det. Det slutade med att vi blandade ut det med Bacardi och drack upp det med sugrör från diskbänken, vilket vi hade väldigt roligt åt ;) 
Kvällens surisar
Melissa beställde varsin jägershot till henne och mig. Bartendern häller upp. 102:- /st. cashing´!
Både vakter och bartenders var j*"# otrevliga. Skulle fråga om de fått in en mobil. Vakten bara stämplade mig och skickade ut mig som tomtenissarna stämplar leksaker på Kalle Ankas Jul. Tönt! Ursäkta mig. Bartendern total ignorerade mig och tog alla andra före mig. Tönt! Ursäkta mig. Dags att byta jobb eller livsinställning.
Kvällens tjockis
Gick hem eftersom det var en timma kvar till nästa buss och hade vägarna förbi Statoil som ligger väldigt bra till när man är fyllehungrig. Beställde två mosbrickor med räksallad och rostad lök, båda äter upp sin räksallad och får mer gurkmajonäs, beställer två hamburgar och en korv.
Kvällens Vad var det egentligen som hände
Halkar påvägen hem och reser mig som om ingenting hänt och går vidare. Går och pratar konstant i 45h och undrar dagen efter vad tusan vi kan ha pratat om... inget minne av samtalsämnen eller ens ord som nämnts bara munnar som gick som pappegojjer. Förövrigt kommer vi ihåg promenaden. Min mobil försvann, när jag tittade i min väska var den bara borta. Då hade jag ändå precis pratat i den.

I rymden finns inga känslor

Söndasmys med film hos Anders, rekommenderar om ni vill hålla skrattmusklerna i trim. Handlar om en kille med Asbergers syndrom (i rollen Bill Skarsgård) och livets perfekta uppbyggnad i cirklar  och tid. Själv är jag mer som Jennifer(spelad av Cecilia Fors), som är kaos och inte går på A-brunnar. 



Vi ska dansa i Tempel på gatan jag inte har namn på

Göteborg möter Karlstad när Melissa följer med o festar i Värmland.
 

Mademoiselle oiseau





Mademoiselle oiseau
Lovisa Burfitt för Röstrand
Kärlek

rorstrand.se

mademoiselle oiseau
fika_ing
Fika med farmor

Text.

PS. Sture Hegerfors GP.


Mer om Hegerfors gå in på hegerfors.se

Olivia Bergdahl



Jag älskar genier.

era fyndiga skriverier, genomtänkta komedier, tragedier
ödessymfonier, konstnärskolonier, Bergman och von Trier
jag älskar konstnärskap i enorma halter
fadersgestalter som sällan lägger hatten på hyllan
och så Dylan, min Dylan, min älskade Dylan

för vem kan säga att de inte gillar
gulliga små hiphopkillar?
och helt ärligt får jag en smärre hjärtkatarr
varenda gång jag ser en skäggstubbig kille med gitarr
som spelar låtar han skrivit alldeles själv
jag faller som en fura i en norrlandsälv
för fattigmansromantiken
den rödvinsosande finlyriken
kedjerökare och självmordsförsökare
jag älskar svartklädda män
hur de talar om Sanningen
för jag älskar filosofer och hobbyprofeter
och vad är det nu det heter…?
jo, estradpoeter!
jag älskar konstnärer och revolutionärer
och fotografer
och pojkar med svartbågade glasögon på halvtomma biografer
som tittar på svartvita filmer av nån tysk regissör
jag älskar varenda genialisk mästaramatör
och visst, jag tänker jag vill ha!
varenda gång jag ser en het poet
fastän jag vet att de brukar vara rätt så pretentiösa
– men jag älskar de ändå!
när morgonen kommer och timmarna blir små
även om de har en ovana att citera sig själva då…
jag älskar deras självförtroende och inbördes beundran
jag älskar deras barnsliga oförstående undran
varför inte alla kan förstå dom
jag älskar hur lätt, hur svårt det är att nå dom

Ja, jag älskar genier
i mina fantasier ser jag frierier
och ingenting gör mig så tillfredställd och glad
som en smäktande kärleksförklaring till en smäktande serenad
men,
jag måste kväva mitt fnitter
och med risk för att låta aningen bitter 
vill jag säga: konstnärsjälar, jag älskar er!
men säg,
när kommer ni att älska mig?

Nej jag kan inte dansa jag kan inte dansa så fint som du

Jag har blivit helt beroende av den här låten.
Här är min och Jennies sexiga dans

Lina


Jennie

Lunchade med mamma

Jag tycker bilder på mat kan se så grymt snuskigt ut... men det här är faktiskt sushi. det godaste fräshaste man kan äta... det är mysigt och lyxigt och jag är helt tokig i det. Lunchade med mamma idag i Kungälv på ett ställe där dem har en grym buffé med husmanskost, kinesmat och... men jag hoppade bara på sushin! Det är grymt gott att blanda i lite wasabi i soyan blanda runt och doppa sushibitarna i. På min saker jag ska göra innan 30 lista står göra hemmagjord sushi med nära vänner.

Jag lärde mig något på körskolan idag


Nordens snabbaste djur är hare och springer 72km/h



Nordens segaste djur är snigel och den tar sig fram sådär 0.08km/h

Stressade stockholmare vs. göteborgare som tar de lite som de kommer..

Du lever kvar i våra hjärtan, i våra minnen

Hej Barbro, pappa och ni andra som kände Iddji. Nu springer hon frisk på en fin äng och jagar harar och gräver sorkar (nu får dem ρassa sig sorkarna där uppe i himlen). Jag var med henne till slutet, hon förtjänade det vår fina lilla gumma som alltid var lika glad och viftade på svansen. Det känns tomt, men du lever kvar i våra hjärtan och våra minnen.

 

Liv kommer
Liv går
Vi får vara glada för den tid vi får





Vila i frid Iddji †

 

De ni nu blev världen genast bättre

RSS 2.0