Dags att önska julklappar *blink*blink*

Hmm jag önskar mig i och för sig sånna där "billiga" saker som en systemkamera eller en tv till den tiden jag sätter på mig mina vingar och flyger hemifrån för att inreda ett eget litet bo. Jaja jag har precis tjatat till mig en ny bredare säng som jag mamma och pappa delade på priset. En lite för tidigt öppnat julklapp kanman säga. men å andra sidan, affärerna är så tidiga med julpynt så vi kan väl lika gärna börja öppna julklapparna i Oktober om det ska fortsätta så. Iallafall. Det här inlägget skulle egentligen handla om att jag...
...tittade i Hööks hästsport och man måste ju få drömma lite. Provade den jackan förra veckan och den är så sjukt stallsnygg. Den mössan är helt underbar och jag kan verkligen se mig själv i de där.  

Bunkern


Till och med en av lärarkanditarena somredan pluggat tre år tycker den här kursen är den tyngsta hittils. Skönt att jag inte är den ända som känner att böckerna håller på att dränka mig och skönt att alla kurser på Universitetet inte är så här. Så man vågar fortsätta plugga någon gång i framtiden om jag nu skulle få för mig det. Idag är det dans och dags att leva det lite roligare studentlivet med Anna. Dricka lite vin och sen dra vidare till Bunkern!

DAGS FÖR DE HÄR!


SJUKT trött på de HÄR!

Jag biter sönder mina fingrar och jag får ångest över att inte hinna med


Jag hänger inte med. Allt är bara snurrigt. Jag orkar inte plugga. Orkar inte med den här jävla kursen. Har så mycket att ta igen. Fattar inte hur jag ska hinna. Får bara ångest över det här. Saknar mina hästar. Saknar Myskur. Missade en lektion idag som jag verkligen pluggat till. I min värld skulle vi börja ett idag men i den verkliga världen satt alla elever i lokalen åttaochtrettio. Jag som gjort i ordning kaffe och allt till idag för att verkligen ge järnet. Blir alltid skit med hennes lektioner pluggat för lite eller missar dem helt.

Hopelessly in love with the air




Dagarna går det är mycket plugg och mycket av allt men ändå känns det som jag står helt stilla. Det känns som
jag fortfarande väntar på något runt hörnet. Något som ska hända och som ska börja. Jag vet inte vad det är. Vad vill framtiden. Har ödet en plan för mig eller går tiden bara hopplöst runt.  

Jakten på Virginia Woolf




Jag har kartlagt varenda bokaffär i stan nu tror jag på jakt efter Virginia Woolfs Mot fyren. En hopplös expedition eftersom den varit slut på förlaget hela sommaren och bokhandlarna väntar fortfarande på nya exemplar. Jag hittade den äntligen på ett litet bibliotek på tredjelånggatan så nu kan jag förbereda mig inför tisdans lektion om modernismen. Den här helgen ska de pluggas. Om bara några veckor har jag mitt livs första Tenta. Tog en fin promenad genom staden Göteborg idag. Göteborg är den vackraste staden och den blir ännu vackrare i solskenet och höströdorengealöv som pryder träden, marken och vinden.

Tillbakablickar






Better up the reality


Jag har lite att läsa ikapp och fyra tickets to Maiden 1Juli 2011



Höstliv

Den här veckan har varit bra kort och gott och jag har pluggat med Anna och bakat kanelbullar med Bibbi. Köpt nya skor och en fin halsduk för 50kr på Indiska. I Lördags döptes Anders syster Annes barn Noel och i Söndags promenerade vi runt och besökte Ikea blandannat. Där köpte jag äntligen in en läslampa till lägenheten så jag kan plugga i mörkret. Vi köpte med chokladbollar och promenerade vidare till Anne, Håkan och Noel där hans andra syster var på besök med sin lilla dotter. En fin och bra vecka som jag avslutar i Göteborg med mina fina hästar. 

Plugg hemma hos Anna


 

Mina

RSS 2.0