Horse show á la Emelie 2010

Igår var Horse Shown, den efterlängtade dagen med hästar och shopping. Allt på samma ställe Allt en tjej kan drömma om. Dagen gick fort och det shoppades upp flera tusen i vanlig ordning på grund av alla fantastiska reor som lyser överallt. Det är som Ullared, fast för häst tanter. Jag köpte min hjälm jag drömt om att äga några år nu och den är värd vart ända öre. MIPS Back on Track. (lite mässpris fick ja dock). I år ska vi beställa biljetter i tid, fram i mars nån gång för att få de allra bästa platserna.

Tillbaka till verkligheten. Dags att plugga till matteprovet imorn.

Kööööra

Money, money, money, de är precis vad som går åt för att ta körkort. De borde tjäna en förmögenhet de där pengaslukande... pengaslukande... körskoleledarna. Jag har köpt teoritest så jag kan plugga hemifrån och jag ska köpa 5 körlektioner till. Jag valde nog inte den billigaste trafikskolan heller, men den ligger bra och jag gillar de som arbetar där. Jag känner mig lite hemma där. Testet var kanonbra och det visar exakt vad jag kan och vad jag behöver plugga på, so I keep swimming.
Ps.
Körde imorse, min fjärde lektion och min skola har stängt på grund av risk för snöras, *sorgligt* + hämtat mina bal och studentskor nu.
Ds.

Love'em

Sitter i skolan och väntar på matte, det är segt och facebook funkar inte.
Klicka för att stänga fönstret

Tomhet

Kanske tänker lite för mycket ibland, kanske tänker lite för långt fram, tänker på allt och ingenting. Tänkandet gör saker meningslösa tillslut, onödiga. Är ensam nu i mitt rum, för bara några timmar sen fanns Anders här, och nu är det bara jävligt tomt. igen. En ny vecka är påväg. skola. orkar inte gå dit. måste. fyra månader nu. fyra.

Vacker både inuti och utanpå

Jag älskar äpplen och äter minst ett äpple om dan (om jag inte är hos den frukt och grönsaksrädda Anders). Konstigt att jag då föll för den här lilla läckerbiten som dessutom är proppfull med massa bra, vitaminer eller vad det nu är, ni får trycka på länken nedanför och läsa själva. Den ska i alla fall vara bra mot:
  • åderförkalkning
  • prostatacancer
  • lungcancer
  • artrit
  • inflammationer
  • bakterietillväxt
  • fönstertittarsjuka
  • blodpropp
  • skyddar nyfödda mot hjärnskador
  • benskörhet
  • tandköttsinflammation
  • Läs mer om granatäpple här och här för din skönhet

    Vampyrfeber i repris

    Såna här bloggar alltså, man skriver bara en massa skit, men here we go, idag? Vaknat, rätt trist morgon, knallade iväg till Folkteatern, japp de va kul och sen simmat. sådär, där har ni de. Inte hänt så mycket mer intressant. Jo, mitt nya favoritprogram började 20.00 på tv6. Mmm, är en sucker för vampyrer, finns det nåt s....a.. , eller håller ni inte med mig flickor. okej, tjejjen är också jäkligt söt, perfekta tvmänniskor. Jaja, imorn ska jag till gymet och träna bort lite fett.

    Skogodis för oss sockerråttor

    Tack söta Gud, ehm Emelie, men just nu kan du jämföras med Gud. Du räddade min värdelösa dag och det sitter fint med lite tjejsnack just nu.
    Klicka för att stänga fönstret
    Klicka för att stänga fönstret

    Det var en gång

    Fredag

    Lördag


    Söndag

    Inte se inte höra inte prata

    Du säger att det kanske aldrig blir så, nej det kanske aldrig blir så, men det kanske aldrig tvärtom heller.

    -Hur mår du?
    Ler
    -Jag mår bra.
    Teater

    Det gör ont dra att dra isär en kroppsdel och sy ihop den om och om igen.

    Vart ska vi gå du och jag för jag vill hålla din hand

    Temla, temlor, nej semlor


    Ja jag och Madde tjuvstartade ju i helgen med hennes mammabakade semlor.

    Boring

    Jag har tråkigt, har absolut ingenting att göra, mina planer för idag gick i kras, så va ska jag hitta på. Gjorde blåbär/hallon smoothie och tog en promenad imorse, men nu. Är så fruktansvärt uttåkad och kluven. För ännu en gång, Marika fyller 20år i veckan och hon ska ha party i helgen och jag är då bjuden, men det skulle vara tredje helgen i rad jag behöver åka tåg och Anders har lovat att komma till Karlstad Göteborg och det är på tiden nu. Och jag, ja a, va ska jag göra. Jag har nog inte råd heller. Vilka i.lands problem jag har. Ikväll ska jag laga mat igen i allafall. De får bli min plan, alla värmlänningar går ju i skolan den här veckan...

    Valentines day

    Jag sitter och väntar på att det nya livet, vuxenlivet ska börja, där jag har jobb, en lägenhet, slipper kraven från skolan och sitta med läxor så fort det blir lite ledig tid över. Jag lever nu, de gör jag, jag vet vad som kommer hända imorgon och fyra månader framöver, men 27 maj är det sista färdigskrivna bladet. Vad händer sen. Idag ligger dimman tät, det är inget fint väder, men med tända ljus och min nya  rosa "vänner" The mugg med lina touch känns dagen ganska bra och mysig. Igår på alla hjärtansdag vaknade jag upp bredvid de vänner jag känt allra längst och som alltid funnits där, middag, vin, gamla minnen och nya planer. Pappa hämtade mig och vi handlade godsaker. I kassan " nu har vi köpt massa annan skit så nu har jag säkert glömt hälften av vad jag egentligen skulle ha..." tittar ner i korgen "men nää... jag fick med mig allt". Middagen är nästan klar... och Pang "HELVETE!!!" ja glömde en viktig del, redning, f*ing Maizena. Jag svor för mig själv i köket till Anders tröttnade och drog iväg och handlade den sista touchen. (vilket var ganska bra för då kunde jag tända ljus och sprida rosenblad i lägenheten. Vi såg en bra film med ett dåligt, konstigt slut och somnade sedan i varandras armar. och så var den dagen slut.

    Update

    Nydushad och redo för en ny värmlandsdag, Anders och Erik är på svenska rallyt, så jag och Madde ska mysa in alla hjärtansdag ikväll tillsammans med Marika, Malin och Melodifestivalen. Salem Al Fakir, nybliven favorit med en riktigt skön låt, missade ni, jaja, den kommer säkert bli en radioplåga tillsammans med Ola i framtiden, så ingen panik kära vänner. Det har varit fullt upp och är det än, jag har bättrat mig i engelskan och det är snart dags för matteprov. Jag har gjort måndagar till mina riddagar och till veckan ska Elins kompis fota mig på hennes skola och jag fortsätter mina besök hos olika regissörer. I teatern har vi börjat med komedin "Het" och jag spelar en liten pimpinätt fröken som med all sin glädje och entusiasm tillslut bryter ihop på grund av den där... den där... Tantligan. Projektarbetet gåt frammåt och vi har börjat repa, vi har rätt ut lite frågetecken och just nu känns det fridfullt i gruppen.
    RSS 2.0