Julafton



God Jul från Värmland

Europe


På Annandag jul åkte jag och Anders till Göteborg eftersom hans julklapp var lite svår att ta med till Värmland och bra blev de.
Två förband och sedan Europe.

Va finns i ditt paket


En sån här ska fylla mina tankar med musik i jul!
men inte förens imorn...
tack pappa

Julavslutning

Sista skoldagen det här året då, o så härligt att få sovmorgon på sovmorgon och vakna med Anders vid min sida, japp för imorgon åker jag till Karlstad. Jag ska fira jul i värmlans i år och nyår i göteborg. Jag fick en liten julklapp på mejlen igår dessutom och jag har från och med idag Voddler på min dator! Så nu har jag två fria sätt att se film ViasatOnDemand och Voddler. Lyckligt slut på Piratebaysagan alltså.

Vad ska jag sjunga för sång!!


Så alla Jhonny Depp älskare, här har ni honom i sin alldeles egna sång.

New moon


Nu har även jag sett den, med Anders och Josefine i lördags.
Betyget Anders gav (som inte läst boken) var "ettan var bättre" och de är något sant, men jag tycker ändå dem fått med bra delar av boken. Dem fångade verkligen känslan jag fick när jag läste boken och filmen är Godkänd ur en läsares ögon. Längtar tills trean och fyran flyttar in i min bokhylla och ha filmmaraton med hela Twilightsagan.

Ett minne av en vän

Gamla vänner och nya vänner. Minnena kommer alltid leva kvar i mitt hjärta. Ibland växer man ifrån varandra, blir för olika, en nära vän försvinner in i minnenas land och stannar där. Det fina med minnen är att man behåller de bra stunderna, då man hade de som roligast.

Samma visa varje år

Och som varje år sitter jag här med några julkort jag inte hittar adressen till. Inget ovanligt eller konstigt med det, det är typiskt att jag aldrig skriver upp de bara till nästa år... Vi får se om de hittar hem, idag är de sista dagen att skicka för att de ska få ett hem i tid till jul. Jag sitter hemma idag eftersom den här gamla tanten lyckats sträcka höften och haltar fram som en annan AnnaAnka, inte okej. Jahopp, så frågan är vad jag ska hitta på för roligt att göra idag här hemma.    Det korta ordet med de stora bokstäverna PROV som har hängt som en bomb i luften är äntligen avklarat, och den här gången hann jag svara på alla frågor. Resultat väntar med spänning nästa år. 

9 december

Min mage har gått i strejk eller nåt, för jag har så sjukt ont i magen. Snart ska jag iväg till skolan och ta influensa vaccinet och efter de får jag se hur om min mage börjat fungera igen. Just nu känns allt bara pest.
Mår inte magen bra, mår inte människan bra /Gustav Svensson Visa ord från en klok man.

Ord

December, de gick fort, tiden rann förbi som sand genom fingrar.

Du tror att du ser klarare på dagen, men egentligen blir du bländad av ljuset. På natten ser du klarare, då ser du bortom himlen. Det är på natten jag tänker klart. / Den unge herr Andersen

Min Anders du finns alltid i mitt hjärta, du fyller min drömmar på natten och mina tankar på dagen.

Mama!mia

Matteprov... Jag har matteprov 14 december och det känns som min hjärna redan gått på jullov. Jag har två engelskaläxor att fixa (eftersom jag skrev om fel grej på den första) och matte matte matte till förbannelse. Igår var en lite, ja, halvskum föreställning jag tror nästan allt gick snett och jag hade ont i huvet innan, riktigt ont. Men publiken älskade den trots allt och vi fick stående ovationer. Åsa tyckte den var grym och jag var så glad att hon kom och tittade. Efter föreställningen var jag trött och ville bara hem och mysa framför en bra film. Ikväll ska det vara maskerad på Flying Riders, men jag vet ärligt talat inte om jag orkar. Jag vill sova gott inatt och rida imorgo och ta hand om Myskur för han har hamnat lite på efterkälken den senaste tiden.  Men han har det bra ändå med sina kompisar i hagen. Men det hade suttit fint med en liten andraadvents ridtur i skogen. 
 

4 december

Jag har inte mått så bra idag, haft huvudvärk... och haft en sån där dålig dag jag kan ha ibland och skolan kändes långt borta. Jag har varit hemma och sovit mest hela dagen. Om en timme ska jag till teatern, idag ska Åsa titta och man sviker aldrig en föreställning för lite huvudvärk (skolan är en annan sak). Jag mår bättre nu dessutom. Inatt sov jag tio timmar tror jag, helt otroligt, jag har fått sömnsjukan. Nu ska jag slå in min älsklings julklapp och imorgon ska jag köpa pappas. Sen är nästan alla klappar köpte för det här året. Jag längtar till nästa helg då jag får julmysa och dela Lucia med min älskling, då det är 1år och 6mån för oss dessutom.
Hoppas ni får en mysig kväll!
RSS 2.0