Helgen med några ord

Fredag

Drack i fredags och drack lite för mycket, alldeles för mycket och fel sorts dricka slank ner på slutet. Jägergrogg ska jag hålla mig undan från... annars var kvällen bra.
Lördag
tittade mig i spegeln morgonen efter och var helt svart av smink i hela ansiktet. vad fan hände? Låter det kalla vattnet tvätta bort gårdagens intorkade tårar. Varför var jag ledsen? Hittar mina skor i väskan, gick jag barfota tillbaka hit? Ångesten och huvudvärken blandas omvartannat och jag vill inte minnas. Är ändå glad att jag inte minns... tror jag. Vaknar ensam och får panik, var är han. Han var nog lite full igår han också och hade lagt sig på soffan. Varför frågade vi oss båda två... vad fan hände? Mitt vin tre apor var spårlöst försvunnet. För övrigt sov vi bort dagen med åskvädret utanför fönstret och tittade på en dålig film. 
Söndag
Vaknade tidigt och började dagen men en fet lyxfrukost.

Filmtips nr11

En stor röst i en blivande stjärna

Smygreklam för Camel

I Anton Kristiansson musikvideo Du är knark

Beställd kurslitteratur

Jag kommer bli... en sån där jobbig jävel

Igår. Skolstart. Nya människor. Ny miljö ny inriktning i livet som smälter in, smälter ihop med sommaren och mina tidigare val och vägar. Skolan ligger på ett berg och har fin utsikt utöver älven och bohusfästning. Skogen, naturen finns nära likaså den lilla staden med sina gamla kullerstensgator. Väntade på mamma igår och gick ner och tog en kaffe på ett litet kafé och läste i min bok. Att min lärare är journalist går inte att ta miste på, precis som skådespelare har sitt speciella sätt att vara på så har journalsiter sitt. Rastlösheten, nyfikenheten och det eviga babblandet. Men att han är en bra lärare går inte att ta miste på även om det bara gått en dag än så länge. Nu ska jag dricka upp mitt morronkaffe och åka till skolan.

Tagit tag i de där som behöver göras

En härlig dag där jag bara funnits till och få tänka över saker och ting. Bara vara hemma och städa upp all skit som samlats under sommaren på mitt golv efter all stress. Allt som hänt. Lyckoruset jag susat i så länge. Idag har jag tagit mitt stora andetag. Hämtat ny luft inför hösten. Allt de nya som väntar. Ni ska se mitt rum nu, inte en sak ligger på fel plats. Jag började morgonen med film. Burlesque med Christina Aguilera. Hon är bra. Bra skådis alltså, att hennes röst ger en rysningar visste jag redan. Det är Snyggt, sexigt, dans och sång i perfekt kombo. Skulle kunna somna nu, tillbringade eftermiddagen i stallet med min fina häst Myskur och min vovve var med och sprang av sig i skogarna medan vi galloperade i full fart över ängarna, i skogen. Frihet. Gläjde. Träffade Emelie. Lisa kom cyklandes och vi babblade på och mös med hästarna. Vill se en film nu. Mysa och är lite kramsjuk så vi får väll se vad som händer sen.

Red. hot as chilli tasty like a cherry and sweet as a strawberry


Chest to chest nose to nose

Rihanna- California King bed

Streetdance

Laddat upp med dansfilmer för att få lite inspiration till höstens kommande danser.
Först ut filmen streetdance. +++++
Mer dansfilmer
  • Dirty Dancing 1+2
  • Fame
  • Honey
  • Step Up 1+2+3
  • Save the last dance
  • Take the lead
  • Dance Flick

Det börjar klarna upp

Nu flyttar dem, sitter i sina bilar påväg mot nya äventyr. INte för att jag kommer sakna dem mer än jag gjort innan. Jag kommer sakna dem lika mycket eftersom det är två av mina värmlandsflickor som ska upptäcka storstan, på fel sida sverige... Linn flyttar till Uppsala och Elin till Stockholm. Det gör inget att det är fel sida sverige även om jag gärna haft dem här, så himla glad för deras skull och för att dem kom in på skolorna dem sökt. Två nära vänner har fått jobb dessutom, min miss göteborgare fick jobb på fröken ohlsson de underbara mysiga cafét som ligger så centralt det går att bli för att ändå kännas lite avskilt från storstadsstressen.
Det var väll de jag ville ha sagt. Önska lycka till och Grattis till mina kära vänner.

Filmtips nr10


Renoveringsobjekt

Känner träningsbehov och att det är dags att renovera kroppen inifrån och ut efter den här sommaren. Ska köra stenhårt på LCHF nu och äta frukt som andra äter godis dvs. freda eller lördag. Jag ska börja träna minst tre gånger i veckan genom att dance my ass off! på Adrianas danshus i Gamlestan.
Googlat eller snarar youtubat efter inspirationsvideos och de är inte lätt o hitta på Jazzdans. Tillslut fann jag, alltså dem är så himla skickliga och så små o söta. Små Pussycat Dolls kopior typ. 
måndag: Jazzdans forts.


Torsdag: Streetdance forts.
Fredag: Reaggeton nybörjare
För övrigt ska jag börja plugga på måndag och ta tag i min hästs kondition efter sommarvilan.

Naken humor

Andra dagen jag besöker Kulturkalaset här i Göteborg och jag älskar livet i staden. Jag hittade min bortglömda jacka idag som jag hämtade upp på UPP! och snodde me en kaffe på vägen. Går runt med Caroline och blir tröttare och tröttare av solen och kisandet på grund av bortglömda solglasögon. Vi åker hem till henne och slår på en film men inser snart att det är den sista och inte den första i en triologi filmer och stänger ganska snabbt av och tittar runt på annat i datorn och bara slappar. Helt plötsligt ringer Sofie och frågar om vi ska käka något lite senare. Blir helt överlycklig för som jag saknat mina Värmlandsbrudar som nu åkt vidare till landvetter efter att ha mellanlandat här i Göteborg med mig. God natt.

Den här stan sover inte

Efter att ha överlevt den underbara musikfestivalen Way Out West så hoppar vi direkt in i Kulturkalaset som sprider glädje bland turister som etablerade Göteborgare. Gratis är gott heter det och här badar man mitt i godispåsen bland kultur i alla former. Själv har jag saknat teater och trängdes för att i allafall få se lite av min stora teateridol från 123 Schtunk. En ädel Shakespeare skådespelare som inte drar sig för att skämta med publiken, göra narr av oss och göra oss delaktiga i showen. Det finns aldrig en 123 Schtunk föreställning som liknar den andra. Tyvärr är jag inte ensam om att tycka det är riktigt bra så jag fick stå mitt kast eftersom jag och mina vänner var lite sena. Vår dåliga utsikt över scenen gjorde att vi drog oss vidare, men det värmde i hjärtat att få mata själen med lite teater.

Behind the Scenes skapar Way Out West Deluxe

För miljön För konsten

Vi är VIP

Artisterna Publiken Lyckan

Kontorstider och etablering

Vi som dansade fjärde augusti

På Jazzhuset

Djkidzen och bandet.

Behind the Scenes var på G när Way Out West offeciella Förfest ägde rum på Jazzhuset 4 Augusti (som jag va me o utsmycka;)

For the sick ones


Det gröna teet har fått mycket uppmärksamhet i media tack vare flertalet forskningsrapporter som har påvisat dess positiva hälsoeffekter. Tillverkningssättet gör att tebladen bibehåller mycket av dess nyttiga ämnen som naturligt förekommer i bladen. Därför innehåller grönt te rikliga mängder nyttiga antioxidanter och en mindre mängd vitaminer och mineraler.
omte.se

Vackra Göteborg. En kulturstad värt ett stort kalas.


Så var det äventyret rott i land

Mina älskade er musik gör min morgon, min dag

Förlängesen

För längesen, för lång tid har gått sen jag bloggade sist, men har helt ärligt inte hunnit eller orkat formulera meningar eller ens ord under den här tiden då allt sprungit på under stress och förkylning som aldrig vill dö. Har så mkt bilder och så mkt jag vill skriva, men inte ens nu orkar jag förklara. Kanske bra de så jag får berätta person till person historien om den här sommaren som har varit alldelses underbar,perfekt, drömlik. Sommaren då jag lärt mig mycket om mig själv träffat människor jag aldrig haft förmåga att ens drömma om att träffa och upplevt en dröm jag inte ens i min vildaste fantasi trodde skulle hända på riktigt. Magkänslan har format den här sommaren och underbara hjälpsamma människor som tror på ungdomen och vår förmåga att skapa. Dem delade ut korten, jag drog ett av dem, ett chanskort och kammade hem vinsten.

I höst väntar mer spännande äventyr. 22augusti börjar jag på Nordiska Folkhögskolan i Kungälv och ska läsa Journalistlinjen ett år. En vecka senare drar jag igång att dansa igen, Jazzdans, Streetdance och Reaggeton. Snart kommer jag träffa allt och alla jag inte träffat på hela sommaren i Värmland då Filipstadsmarken drar igång första veckan i september.


Filmtips nr9

Filmtips nr8

Tapetserar väggarna tills dom försvinner

Mycket på tapeten och har haft migrän två dagar i rad, tror det är den konstiga värmen som bidrar mycket. Kände till och med en början imorse, men räddade det hela med Eeze.

Sommarhistoria to remember
Häromdan hände ngt så jäkla klantigt, eller klantigt... otursaktigt rättare sagt, efter långa funderingar på vad man kan hitta på så köper vi en fotboll o åker o badar. Bra idé, varmt vatten och en flygande boll som kastades lite för långt och lite för snett. Det hela slutade med en inkilad sten bra jävla långt in under huden på undersidan stårtån (inte på mig som tur är, jag bara skratta). Det sjukaste jag sett, den fick klämmas ut som en finne och det verkade göra galet ont. Ush stackarn.

ja, men de var väll de... nu ska jag iväg...

Badade med Lisa igår och åkte hem till henne där hon lagade grymmaste omelletten med ost och skinka och vi totalsågade Allsång på Skansen.

Fb update från igår:  Badat, omelett och totalsågat de övergödda allsång på skansen med smilfinken Måns Zelmerlöf som programledare, som varken var speciellt frågvis, pratsam eller flitig med skämten. Vart tog familjekänsla vägen. Och nej man sjunger inte Timbuktulåtar i en allsång.

Nej nu får de va nog. Hej.

Blundar sluter ögonen och blundar

Fredag
Drack vin i mängder och blev fullare och fullare med Mia. Samtalsämnena var på topp.
Lördag
Åkte hem till Mike. badar. drack ännu mer vin och blev full. Åkte iväg, kom tillbaka, lagade nattmat. Det blir morgon och vi somnar någon gång när ljuset tittar upp.
Söndag
Vaknar nog aldrig riktigt. Seg. Film och frysta bär. Fuskade och åt chips.
Måndag
Drömde att jag hade migrän och vaknar med skiten. Tittar i kylskåpet och blir seriöst deprimerad av ekot som bor därinne. Fuskar igen och äter upp chipsen.
Imorgon väntar verkligheten bakom nattens hörn.
RSS 2.0