Amanda Seyfried

Kommer ni ihåg Mean Girls, kommer ni ihåg den där korkade blonda tjejen som hade ett sjätte sinne och kunde känna av i sina bröst om det skulle bli regn. Hon heter Amanda Seyfried och har lyckats fylla sin rolllista rejält sedan Mean Girls tiden med filmer som Mamma Mia, Dear John och nu Red Riding Hood som jag absolut ska se på bio. Dessutom är hon galet sötsnygg och verkar ha fångat snyggingen Ryan Philips.

Det här är min sommar

Det känns vemodigt att Harry Potter har nåt till sitt slut. Sista filmen är inte bara slutet på en saga. det är slutet på barndomen som legat där och pyrt och början på det här nya som kommer. Jag längtar så mycket efter allting som sommaren kommer föra med sig och tror att det här kommer bli bra. Inga gammla sår som skaver. Här är mina planer än så länge inför sommaren.

London (med Melissa fram till 30maj) 26 Maj- 7Juni
Linns Student+bal- 10 Juni
Midsommar i Smögen 23-26 Juni
Den här tonåringen blir 20år 30 Juni
Iron Maiden på Ullevi m. Anders Erik och Madde 1 Juli

Ska ev. plugga omvårdnad, träna, rida och förhoppningsvis jobba.

Bio vår/sommar

Funderar ganska mycket mer och lite till

Drömmarna lever sitt eget liv och förnuftet för mig tillbaka till verkligheten. Min kreativa ådra får återfall och jag vill bara hoppa ut i osäkerheten och leva. Men tryggheten ligger där och drar i mig och vill mig en annan väg med säker inkomst, stabila arbetstider och en familj. Jag önskar jag kunde splitta mig i två personer och leva båda liven. eller få ett liv till på mig. Eller så gör jag allt helt enkelt. samtidigt. Det är ändå ett helt liv jag ska fylla.

Tre dagar efter London är jag inbjuden till Linns stora dag.

I år klippte jag väskan jag letade efter förra året till min egen bal. Kollektionen har gått ut genom dörren, men hon som äger affären tjatade till sig dom sista från deras lager och nu har jag den äntligen. ett år senare och den passar perfekt till skorna och går till så många olika färger. Klänningen köpte jag idag. När jag kom in sa jag "jag ska på min kompis bal och vill ha en klänning som inte stjäl för mkt. uppmärksamhet, men som ändå passar till bal och som går att dansa i. Den kan vara kort." Det var den sista så varför leta vidare och låta den ta slut när jag kände mig så nöjd. Det misstaget begår jag aldrig mer som med väskan förra året. Nu hade jag ju turen att Anders var med och agerade gentleman hela kvällen.

This little princess...

is going to prom with her beloved childhood friend from another castle.

Sökt utbildning...

...som förhoppningsvis tar mig ett steg närmare polishögskolan. Bara att vänta och se om jag kommer in nu då.

Ny springrunda

Det tog sju dagar att komma över träningsverken i vaderna och igår gav jag mig ut på en runda igen. Det betyder inte att jag suttit still i sju dagar utan promenerat och ridit istället för att mjuka upp dem utslitna musklerna. Det satt kvar lite igår, men det domnade bort ganska snart medan jag sprang. Jag gav mig på en ny mer backig runda då jag i sista stund vände upp mot slingan som äntligen har tinat efter vinterna grepp. Rundan är 2.5km och jag sprang x 2. Alltsomallt blev det en sträcka på ca7km. Det gick inte alltför fort vissa bitar, men jag gav järnet i uppförsbackarna och det viktigaste just nu är att jag tog mig runt.

Mobila minnen

Always in the run- Ida Redig
HT2007

resan utökades med en person. tjugosjättemaj åker jag och Melissa till LONDON

Danmark 2007

Nattmusik Godnatt


The Key- Speech Debelle
Don't let man get you down- Fatboy Slim

I andra hand

Nu är de visserligen ett bra tag sen jag hittade de här, men kan vara värt att slänga in ett inlägg iallafall om att det kan vara riktigt värt ett besök att gå in på second hand. Speciellt i småstäder som Storfors där jag fyndade väskan för 25:- träarmbandet skulle säljas av en kompis, men som tack för hjälpen under försäljningen så fick jag det istället. Tror hon sålde det för 5:- annars. Prisvärt ;) Har det till mycket och väskan matchar mina 67skor en utekväll.

trettoncentimeter

Jag har börjat nu. att vänja mina fötter långsamt att utstå smärtan. En tjej bör minst ha ett par 13 cm högklackade skor... nej kanske inte. men nu äger jag ett par i allafall som jag är ordentligt nöjd med. Jag städade med stil en dag och nådde till högsta hyllan. Kan va ett tips till oss som mäter enochsextio och under.

Ord.

Mera vår

Ego Women

Vad ska man tycka nu då... själv tycker jag den är lika klockren som ettan och älskar hennes öppna sätt att skriva. Kan tycka de negativa skrivandet om skådespelaren Kjell Bergqvist var lite onödigt, men å andra sidan behöver den där gubbmaffian också få sig en törn. Kapitlet om mirakelpillret reductil var lite onödigt också med tanke på alla unga tjejer som läser boken. kom på mig själv med att själv vilja prova de, men som tur är har jag tillräckligt mycke där bakom pannbenet för att inte utsätta mig för läskiga piller. Det är inte värt risken någonstans. Men okej, om de nu ska få finnas så sätt 20års gräns på de. Vid den åldern tänker man förhoppningsvis lite innan man går på vad som helst (eller inte;). För övrigt är boken helt grym och ger en stor inspiration att kämpa på för att lyckas. Tycker om att hon verkligen berättar att de är tufft att lyckas, att man måste kämpa så utav helvete och att man tvingas offra en hel del på vägen dit. Älskade kapitlet om hennes... mormor? jag tror det var mormor. Carolina Gynning är verkligen fostrad till stjärna. det verkar ligga i hennes natur. i hennes gener. Jag har aldrig haft någon riktig uppfattning om henne. varken bra eller dålig tills jag läste hennes första bok Ego girl som jag sträckläste. kommer faktiskt inte ihåg varför jag köpte den... den lät väl bra och jag vill se vad en så galen snygg kvinna kunde ha att skriva om. Surprise surprise! den var riktigt bra. och uppföljaren är inte sämre den! Tyckte de hon skrev om kanal 5 och tv4 var ganska komiskt också, hur ostrukturerade dem egentligen kan vara där bakom kamerorna. Ger den fyra plus av fem, minus på pillren och visst baktalande. men plus för att hon lyckas rädda de hon uttalat sig om. Va härligt de hade varit om fler var som Gynning, men kanske tur att inte hela Sverige springer runt som henne heller för då hade de aldrig varit en lugn stund.

Cubus basic

149:-

Lite skriverier...

Hmm... skippade o festa i fredas eftersom jag ställt in mig hela veckan på en nykter helg. Blev väldigt frestad när Melissa hörde av sig, men nej ljöd i mitt huve eftersom det var första valpkursen kl. 10.00 på lörda. Som för övrigt gick väldigt bra! är supernöjd med tränaren som verkligen förstår sig på hundspråk. Ska bli så spännande att lära mig av honom för han har gjort allt i hundväg verkar det som. Han har hållt på med greyhound racing. bruks. jakthundsträning. barmarkkörning. ja allt som mamma hållt på med... och då får man djupare förståelse för att hundraser är olika. men även att individer är olika. I allafall. de gick jättebra och kursdeltagarna är underbara. GO Jakthundsträning! Mamma köpte ett par nya röda gummistövlar åt mig som ska bli mina stads och festivalstövlar när det är för risigt väder ute. Vi köpte även Flickan från ovan som jag lyft till skyarna i inläggen nedanför.
Sen åkte jag till Anna och vi köpte allt i onyttighetsväg tror jag och hade en riktig myskväll och tittade på 40 year old Virgin som fick mina pinsamhets nerver att krypa ihop, men den var rolig och vi skrattade högt. Sen var klockan halvett på natten och jag sov över. Imorse vaknade jag proppmätt och ruskigt kaffesugen och begav mig in till stan för lite söndasshopping på Cubus där jag köpte basickläder. En hoodtröja och ett svart långt linne.

Jag tror Sofie smittat mig under sitt besök här (hon är känd för sin klantighet i våra kretsar) då jag var väldigt klantig på Hemköp när jag och Anna var där. Ställde mig på en pall för att nå till chipsen och fick hela hyllan att börja gunga. sen ställde jag mig rakt i vår korg men ändå lyckades undvika cremfräshen. Pust! Dem bredvid såg lite förskräckta ut och trodde nog jag var full när vi brast ut i gapskratt och smet därifrån.

Vampyrlooken

Vi möter en yngre model av vampyrhunken David Boreanaz från Buffy och Vampyrerna i Vampire Diaries stjärnan Paul Wesley. Inget fel i de. looken är het ;)

The Lovely Bones...Flickan från ovan

En av de bästa filmer jag sett som jag kan se om och om och om igen.

Hur är det möjligt...

Det här är den enda serie jag följer slaviskt... En av de bästa serierna på TV. Hoppas det gått bättre för den nu då!
Därför flyttar vi Vampire Diaries

Vardagsmusik

Sköna låtar

Skämta du jag fattar ändå inte

Jag råkade just ut för ett alltför lyckat aprilskämt då mammas hundcoach ringde och sa att det var utförsäljning på objektiv på Mediamarkt för 100spänn idag! Blev så galet glad och jag var nästan redan i skorna och påväg ut... det var inte riktigt så... ett bra skämt eller bara väldigt lättlurad ;)

Nothing else matter

Tabs till Nothing else matters

Ou crap...

Nu vill jag ha en elgitarr... morfar. blink blink. det gäller att vända sig till rätt person... jag blir ju tjugo nu också och det är stort!
2496:- med MB*deal på musikbörsen (7400:-)

Nej nu...

...ska jag slå på senaset avsnittet av Vampire Diaries och sova Godnatt.
RSS 2.0